Kurs online falas mbi Strategjitë e Marketingut

Kurs online falas mbi Strategjitë e Marketingut

Në këtë kurs 12 javor, aplikantët do të mësojnë rreth mundësive të marketingut në internet dhe si të përdorin internetin, mediat sociale dhe analizat dixhitale për treg të suksesshëm për biznesin e tyre. Kursi do të fillojë më 5 mars 2018. Kohëzgjatja: 12 javë Itensiteti: 8 orë/javë Subjekti: -10 Institucioni: Universiteti Curtin dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 5 mars 2018 Kërkesat e aplikimit: Përfundimi i suksesshëm i MKT1x dhe MKT2x…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në marketing

Konkurs ndërkombëtar në marketing

Afati i aplikimit: 5 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e  kolegjit apo universitetit Çmimi që jepet: Çmimi 1 është udhëtimi i pakufizuar në Rrjetin Wizz për një vit Youth Wizz Challenge është Konkurs ndërkombëtar i pari rast studimi nga Wizz Air, më e madhe ajrore me kosto të ulët të Evropës Qendrore dhe Lindore. Ju do të keni mundësi për të testuar aftësitë tuaja si dhe mundësinë e ndarjes së ideve tuaja dhe…

Read More

Vend i lirë pune/ Menaxher Marketingu

Vend i lirë pune/ Menaxher Marketingu

Një kompani distributore kërkon të punësojë Menaxher Marketingu. Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Te kete mbaruar Fakultet Ekonomik, profil Marketing (preferohet) Te kete jo me pak se 2 vjet pune ne profilin e kerkuar Te njohe sadopak sektorin e pijeve te buta dhe alkoolike Te kete nje portofol fushatash marketingu ku eshte perfshire Te jete i afte te ideoje, organizoje dhe kontrolloje fushata marketingu Te jete fleksibel me oraret dhe levizjet jashte Tirane…

Read More

“Menaxher Marketingu”/ Mundësi punësimi në Carrefour

“Menaxher Marketingu”/ Mundësi punësimi në Carrefour

Afati i aplikimit: 15 Tetor 2015 Carrefour ka hapur aplikimet për pozicionin “Menaxher Marketingu”. Të gjithë kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë CV-të e tyre dhe Letër Interesi në departamentin e Burimeve Njerëzore të Carrefour  në adresën e e-mailit: hr@almark.al Për informacion më të detajuar lidhur me këtë pozicion dhe përgjegjësitë, ju lutemi referojuni dokumentit të bashkëngjitur duke klikuar në këtë LINK.  

Read More