Shpenzimet e mbuluara/ Konferencë për globalizimin në Malajzi

Shpenzimet e mbuluara/ Konferencë për globalizimin në Malajzi

Grupi i Kërkimit për Zhvillimin e Bankës Botërore me seli në Kuala Lumpur po organizon konferencën e saj të tretë ndërkombëtare, me temën:  “Globalizimi: Përmbajtja dhe Pakënaqësitë”. Konferenca synon të bëjë bashkë politikë-bërës dhe akademikë për të diskutuar pasojat e aspekteve të ndryshme të globalizimit, duke përfshirë tregtinë, migracionin, ekonominë, shkëmbimet kulturore dhe shpërndarjen e ideve. Qëllimi i kësaj konference është që të rishikohen këto,  dhe çështje të tjera për të kuptuar proceset që i…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs ju do të merrni një hyrje në bazat e Malajit dhe të zbuloni më shumë rreth Malajzisë si vend dhe kulturë. Kursi do të fillojë më 14 gusht 2017. Kohëzgjatja: 2 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Gjuha Malay Institucioni: Universiteti i Malaya (UM) është dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e…

Read More