Ja si mund të kontrolloni nëse keni fituar lotarinë Amerikane

Ja si mund të kontrolloni nëse keni fituar lotarinë Amerikane

Prej orës 18:00 e kësaj të marte shqiptarët që kanë aplikuar për lotarinë amerikane mund të mësojnë nëse janë përzgjedhur apo jo fitues. Prej vitesh, fillimi i majit është kthyer në një ditë të rëndësishme për të gjithë aplikuesit, të cilët kërkojnë të jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Si të verifikoni nëse jeni fitues? Fillimisht duhet kodi personal, i cili është unik dhe ju është dhënë në momentin e aplikimit. Më pas, për…

Read More