Praktikë e paguar në Londër

Praktikë e paguar në Londër

Afati i aplikimit: 26 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentë dhe të diplomuar në nivele të ndryshme të studimeve akademike, duke përfshirë ato në programet bachelor, master dhe PhD Përfitimet: rreth USD 2592.11 në muaj Ju do të punoni si pjesë e Ekipit të Programit të IÇK-së në projektet e hulumtimit dhe angazhimit që lidhen me efektivitetin e qeverisë. Kjo perfshin: Bazat e Ndikimit Publik (një kornizë që shpjegon se sa në mënyrë efektive…

Read More

Program praktike e paguar në Londër

Program praktike e paguar në Londër

Afati i aplikimit: 2 Korrik 2017 Aktualisht po kërkohet një praktikant ndërkombëtar i programeve për një mundësi studimi 6 mujore. Kjo është një mundësi fantastike për një të diplomuar të kohëve të fundit, i cili është i pasionuar për të ndihmuar në krijimin e ndryshimeve të qëndrueshme në jetën e fëmijëve dhe dëshiron të zhvillojë një kuptim të financimit dhe granteve të zhvillimit ndërkombëtar. Ky stazh do të ofrohet në kuadër të ekipit të Menaxhmentit të Çmimeve…

Read More

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Afati i fundit i aplikimit: 16 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: fotografë të të gjitha kombësive në mbarë botën Çmimi: Fituesi do të fitojë medaljen e artë dhe çmimin prej 1,000 € Ky çmim synon të ndriçojë jetën e grave të zakonshme që kryejnë punë të jashtëzakonshme. Çmimi është i hapur për fotografë profesionistë dhe amatorë, nga të gjitha kombësitë në mbarë botën. Vepra e zgjedhur do të ekspozohet në një vend qendror në Londër….

Read More

Forumi i Diplomatëve të Rinj në Londër

Forumi i Diplomatëve të Rinj në Londër

Afati i fundit i aplikimit: 15 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: Çdokush nën moshën 35 vjeç Rajonet e Kualifikuara: Të gjitha rajonet Vendndodhja: Mbretëria e Bashkuar Forumi i Diplomatëve të Rinj (YDF) është një program i gjatë  i seancave praktike, punëtorive, ushtrimeve të politikave dhe vizitave institucionale të ofruara nga ekspertët kryesorë botërorë. Ngritur për të njohur, rritur dhe zhvilluar brezin e ardhshëm të diplomatëve, ky komunitet i liderëve të ardhshëm jashtëzakonisht të ndritshëm dhe…

Read More

Studime me bursë në Londër

Studime me bursë në Londër

Afati i aplikimit: 26 prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e UK / BE-së dhe studentët jashtë shtetit Bursa mbulon: Tarifat e shkollimit dhe shpenzimet e jetesës të 18,000 £ çdo vit për katër vjet. Shkolla Ekonomike e Londrës dhe Shkencave Politike po ofron 64 bursa PhD për studentë të rinj PhD. Bursat janë në dispozicion për studentët në Mbretërinë e Bashkuar / BE dhe studentët jashtë shtetit që ndërmarrin kërkime me kohë të plotë në…

Read More

Mundësi financimi për projekte sipërmarrëse

Mundësi financimi për projekte sipërmarrëse

Afati i Aplikimit: 30 prill 2017 Rajonet e kualifikuara: hapur për të gjithë Vendodhja: United Kingdom (Mbretëria e Bashkuar) A jeni një sipërmarrës social që krijon mundësi për të tjerët me organizatën tuaj? The Collective Global Accelerator  është në kërkim për ju! Shpenzoni 4 javë në Londër këtë verë për të marrë trajnim & seminare, mentorim, dhe qasje në rrjetin e tyre dhe investitorëve. Programi është plotësisht i financuar nga Fondacioni Kolektiv. Programi i vijon nga 7…

Read More

Forumi “Diplomatët e Rinj” në Londër

Forumi “Diplomatët e Rinj” në Londër

Afati i aplikimit: 15 Qershor, 2017 Kush mund të aplikojë: Çdokush nën moshën 35 vjeç Rajonet e pranueshme: Kjo është një thirrje globale Vendi: United Kingdom (Mbretëria e Bashkuar) Forumi Diplomatët e Rinj (YDF) është një program intensiv javor i gjatë me seanca praktike, seminare, ushtrime të politikave dhe vizitave institucionale të ofruara nga ekspertët kryesorë të botës. Është ngritur për të njohur, për të rritur dhe zhvilluar gjeneratën e ardhshme të diplomatëve. Përfitimet nga pjesmarrja…

Read More

Program mbi industrinë e filmit në Londër

Program mbi industrinë e filmit në Londër

Vendndodhja: Londër dhe Los Angeles Personi i kontaktit: media@creativeeuropecyprus.eu / 22 463105 Afati i aplikimit: 12 Mars 2017 Programi synon mbështetjen e zhvillimit të një Industrie të Filmit Evropian gjithnjë e më të fortë dhe për përgatitjen e profesionistëve të klasit botëror për ta çuar përpara këtë industri. Ky program shërben për të zhvilluar dhe përmirësuar njohuritë tuaja të biznesit global të filmit. Programi kombinon takime me liderat e industrisë, seminare, raste studimore, vizita në studio…

Read More