Program praktike online

Program praktike online

Afati i fundit i aplikimit: 28 Shkurt, 2017 Ky Blog për ligjin (TLB) njofton hapjen e aplikimeve për Programin e praktikës online për studentët e drejtësisë dhe profesionistët ligjor në të gjithë globin. TLB është një platformë online e projektuar me qëllimin e vetëm për përhapjen e vetëdijes ligjore. Praktika do të kërkojë shkrim ligjore, dhe për këtë arsye rekomandohet vetëm për studentët e drejtësisë. Megjithatë, mund të aplikojnë studentët nga degët e tjera për…

Read More