Mundësi praktike nga BBC

Mundësi praktike nga BBC

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: avokatë nga të gjitha fushat Përfitimet: 32.000 euro në vit BBC është duke kërkuar për katër të diplomuar të LPC të cilët mund të fillojnë punën  në shtator 2019. Kandidatët e suksesshëm për skemën e trajnimit ligjor të BBC-së 2019 do të kenë mundësinë të punojnë si pjesë e ekipit të zgjeruar ligjor të BBC-së për dy vjet trajnime të shkëlqyera dhe përvojë unike…

Read More

Trajnim falas/ Specialist finance dhe ligji

Trajnim falas/ Specialist finance dhe ligji

Tashmë është mundësia juaj për t’u përgatitur si “SPECIALIST FINANCE DHE LIGJI”. MUNDËSI PUNËSIMI DHE VETËPUNËSIMI… Trajnim intesiv për organizimin e suksesshëm të një biznesi të ri apo i një iniciative personale… Akademia Profesionale Elita organizon trajnimin 5 javor për fuqizimin e kapaciteteve të grave dhe të rinjve për tu punësuar apo vetëpunësuar. Akademia Elita ofron trajnim intesiv për fuqizim kapacitetesh, dhënien e profesionit “specialist finance dhe ligji” dhe lidhjen e pjesëmarrësve me tregun e…

Read More