Kurs online falas mbi aftësitë e Lidershipit

Kurs online falas mbi aftësitë e Lidershipit

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë se çfarë do të thotë të jesh një udhëheqës dhe si mund të praktikojnë udhëheqjen. Kursi do të fillojë më 10 korrik 2017. Kohëzgjatja: 2 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Udhëheqja Institucioni: Deakin University dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 10 korrik 2017 Kërkesat Ky kurs do të ndihmojë profesionistët që tashmë kanë përgjegjësi dhe përvojë menaxhimi, por…

Read More

Sfida e lidershipit MBA/Itali

Sfida e lidershipit MBA/Itali

Afati i aplikimit: 15 Maj 2017 Kush mund të aplikojë: të diplomuarit në universitet Çmimi : një nga disa bursa të mëdha deri në 10,000 USD për të marrë pjesë në Universitetin e programit MBA me kohë të plotë Cimba Iowa-së Përshkrim Cimba MBA Leadership Challenge ju ofron mundësi për të fituar një bursë deri në USD10,000 për të marrë pjesë në Universitetin e Iowa-së Cimba , një lidership i fokusuar me kohë të plotë, program…

Read More

Trajnim falas në Tiranë/ “Lidershipi”

Trajnim falas në Tiranë/ “Lidershipi”

CoDe Albania – COHERENT DEVELOPMENT ALBANIA, organizon ditën e merkure, ne oren 12, ne ambientet e saj, nje trajnim me temen “Lidershipi”. Trajnimi do te zhvillohet nga tri perfaqesuese te Kongresit Rinor Kombetar ne Tirane : Enxhi Mahmuti, Sonila Biba dhe Xheni Lame. Ky trajnim eshte pa pagese dhe do te jete i certifikuar. Jane te ftuar te gjithe te rinjte qe deshirojne te informohen mbi konceptin e lidershipit dhe te qenit lider, si edhe…

Read More

Kurs online falas/ Lider në zhvillimin global

Kurs online falas/ Lider në zhvillimin global

Universiteti i Queensland (UQ) ofron kurs falas online për Lider në Zhvillimiin Global.  Ky kurs ka për qëllim pjesëmarrëjen e personave që kanë përvojë ose një interes të fortë për të punuar në zhvillimin global.  Në këtë kurs biznesi dhe  menaxhimi aplikantët do të mësojnë aftësi kyçe drejtuese, konceptet dhe teoritë e nevojshme që i duhen për të qenë  një udhëheqës i suksesshëm në zhvillimin global dhe për të përcaktuar stilin e lidershipit brenda konteksteve të…

Read More

Trajnim falas në Tiranë/ Lidershipi, rruga drejt suksesit!

Trajnim falas në Tiranë/ Lidershipi, rruga drejt suksesit!

Më datë 16 Qershor, ora 18:00, Anila Bashllari do të mbajë një leksion të hapur mbi temën e Lidershipit, në ambientet e Protik Innovation Center ku do të prezantojë konceptin e lidershipit në një mënyrë të veçantë, për të treguar që lidershipi është për këdo! Temat kryesore për të cilat do të flitet në trajnim, janë: – Dallimi midis menaxherit dhe liderit. Cilat jane tendencat drejt menaxhimit apo lidershipit – 5 nivelet e lidershipit –…

Read More