5 këshilla për sukses nga liderët në Davos

5 këshilla për sukses nga liderët në Davos

Në World Economic Forum i cili mbahet cdo vit në Davos të Zvicrës, krerët e shtetit, drejtuesit e bizneseve dhe madje dhe personazhet televizive përcjellin fjalë dhe këshilla të mencura. Fjalët e tyre drejtoheshin të gjitha me qëllimin dhe dëshirën për të frymëzuar botën e liderave të së ardhmes, për të pasur sukses. Ja 5 ndër këshillat më të mira të dhëna këtë vit në Davos: Punësoni dhe fuqëzoni gruan. Si gratë ashtu edhe burrat e prekën…

Read More