Programi i Ambasadorëve Global në Çikago

Programi i Ambasadorëve Global në Çikago

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: femrat e jashtëzakonshme udhëheqëse Vendi: 11-15 shtator 2017 në Çikago, Illinois Në vitin 2012, Vital Voices dhe Banka e Amerikës nisën një partneritet nënshkrimi për të avancuar fuqizimin ekonomik të grave nëpërmjet zhvillimit të lidershipit dhe ndërtimit të aftësive. Programi i Ambasadorëve Global lidhet me udhëheqësit e jashtëzakonshëm të grave në një mundësi unike mentorimi, duke përfshirë sesionet mentoruese  dhe punëtoritë strategjike të fokusuara në ndërtimin…

Read More

Programi i Themeluesve të Rinj në Berlin

Afati i aplikimit: 30 prill 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatët që kohët e fundit (0-5 vjet) kanë filluar një kompani për-përfitim me një model biznesi të përshkallëzuar Vendi: 13- 16 shtator 2017 në Berlin, Gjermani Kostot: Udhëtimi dhe akomodimi do të mbulohen nga Fondacioni Westerwelle. Fondacioni Westerwelle për Mirëkuptim Ndërkombëtar mbështet bashkëpunimin që kapërcen kufijtë: midis sipërmarrësve të rinj, drejtuesve dhe vendimmarrësve nga e gjithë bota. Fondacioni globalisht lidh njerëzit dhe idetë dhe krijon hapësira…

Read More