Prezantim online mbi Demokracinë vendore

Prezantim online mbi Demokracinë vendore

Projekti Leviz Albania në bashkëpunim me Partnerët Shqipëri organizon në datën 2 qershor sesionin e dytë online “Prezantimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira në Rajon, për forcimin e demokracisë vendore”. Ky sesion është i hapur për të gjitha organizatat e shoqërisë civile dhe përfitues të granteve të Lëviz Albania. Nëse jeni të interesuar të ndiqni prezantimin, shprehni interesin me email brenda datës 29 maj 2017, , emrin tuaj, emrin e organizatës, qytetin dhe…

Read More

Trajnim falas në Fier

Trajnim falas në Fier

Projekti LevizAlbania në bashkëpunim me Partnerët Shqipëri organizon trajnimin rajonal dy-ditor me temë “Shkrimi dhe Manaxhimi i Projekteve”, që do të zhvillohet në datë 29 -30 Mars 2017, në ambientet e Qendrës Epoka e Re, në Fier. Trajnimi do të zgjasë nga ora 10:00 – 15:00. Qëllimi i trajnimit është rritja e njohurive dhe aftësive të pjesëmarrësve mbi konceptet dhe teknikat për të shkruar projekt- propozime fituese dhe për t’i manaxhuar suksesshëm ato. Ky trajnim…

Read More

Mundësi punësimi pranë organizatës LevizAlbania

Mundësi punësimi pranë organizatës LevizAlbania

Organizata: LëvizAlbania Pozicioni i punës: Asistent granti Kohëzgjatja e punës: 12 muaj me mundësi zgjatjeje Data e fillimit të punës: Shkurt 2017 Afati për aplikim: 27 Janar 2017     Përgjegjësitë / detyrat (Përmbledhje e funksioneve kryesore) Përgjegjës për të gjithë dokumentacionin që lidhet me regjistrimin e dosjeve te aplikantit , Kontrollon korrektësinë e dokumentacionit të aplikimit; Siguron raporte dhe i përgjigjet pyetjeve të granteve si kërkohet; Përgjegjës për futjen e të dhënave të mëposhtme…

Read More

Trajnim në Korçë/ Mobilizimi i komunitetit

Trajnim në Korçë/ Mobilizimi i komunitetit

Projekti LevizAlbania në bashkëpunim me Partnerët Shqipëri organizon në KORCE në datë 8 dhe 9 Nëntor 2016, trajnimin me temë “Mobilizimi i komunitetit”. Ky trajnim synon t’u vijë në ndihmë të gjithë ORGANIZATAVE të shoqërisë civile dhe INDIVIDEVE që dëshirojnë të aplikojnë me projekt idetë e tyre në thirrjet e granteve që do të shpallen në vazhdim nga LevizAlbania. Kontaktoni Partnerët Shqipëri nëse jeni të interesuar për të marrë pjesë në trajnim. 042254881

Read More