Bursa për kurse verore në Gjermani

Bursa për kurse verore në Gjermani

Njoftim i Ambasadës Gjermane në Shqipëri ++Rihapet aplikimi për bursë për kurse verore në Gjermani nëpërmjet programit BAYHOST++ Afati i fundit i aplikimit 26 Mars 2018! Ky program është i pershtatshëm për të gjithë studentët që kanë mbaruar të paktën një vit studimi dhe zotërojnë të paktën nivelin B1 të gjuhës Gjermane. Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Read More

Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës

Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës

Data/Vendi: 3-14 korrik 2017, Prishtinë, Kosovë Pagesa për studentët ndërkombëtar: 100 € (këtu përfshihet edhe akomodimi, ushqimi dhe transporti lokal) Afati i fundit për aplikim: 28 prill 2017 Universiteti i Prishtinës do organizojë edicionin e 17-të të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës, i cili do vijojë në periudhën 3-14 korrik 2017. ISU17 ofron 11 kurse të kredituar nga një numër i gjerë i fushave të studimit. Kurset do të mbahen në gjuhën angleze. Pas përfundimit…

Read More