Kurs online falas nga universitet anglez/ Bazat e Biznesit: Komunikimi Efektiv

Kurs online falas nga universitet anglez/ Bazat e Biznesit: Komunikimi Efektiv

Gjatësia: 4 javë, 3 orë/ javë Lënda: Bazat e Biznesit: Komunikimi Efektiv Institucioni: Open University (OU) dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Çertifikatë: Nëse dëshironi çertifikatë pas përfundimit të kursit, duhet të paguani $49 Fillimi i kursit: 15 Gusht, 2016   Universiteti Open (OU) është institucioni më i madh akademik në Britani të Madhe dhe një lider botëror në të mësuarit fleksibël në distancë. Universiteti Open është vlerësuar ndër më të mirët në Britani të…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti Monash/ Programimi krijues

Kurs online falas nga Universiteti Monash/ Programimi krijues

Universiteti Monash është një nga universitetet kryesore të Australisë, i cili renditet në 1%-shin e universiteteve më të mira në botë. Universiteti Monash është themeluar në Melburn, Australi në vitin 1958. Në më shumë se 50 vjet, është bërë universiteti më i madh i Australisë, duke fituar një reputacion të lakmueshëm kombëtar dhe ndërkombëtar për hulumtim dhe mësimdhënie të shkëlqyer. Rreth kursit Të mësosh programim tashmë nuk është e nevojshme vetëm për specialistët e kompjuterave…

Read More

Kurs online falas për Menaxhim Projektesh

Kurs online falas për Menaxhim Projektesh

Universiteti Adelaide është duke ofruar një kurs falas online për Menaxhimin e Projekteve. Në këtë kurs që zgjat 6 javë, aplikantët do të mësojnë parimet e menaxhimit të projektit dhe kështu t’i zbatojnë në punën dhe jetën e tyre. Në hyrje të kursit, aplikantët do të mësojnë mënyra praktike për të përdorur aftësitë e menaxhimit të projektit, qoftë një projek i madh apo i vogël. Kursi do të fillojë më 9 qershor 2016. Kohëzgjatja: 6…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Kalifornisë: “Analizë Marketingu”

Kurs online falas nga Universiteti i Kalifornisë: “Analizë Marketingu”

Universiteti i Kalifornisë është duke ofruar kurs falas online në Analizë Marketingu: Strategjia në Maetjen Marketing. Kursi do të pajisë aplikantin me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të parë menjëherë përfitime praktike në vendin e punës. Në këtë kurs 4 javor marketingu, aplikanti do të mësojnë se si të zgjerojë përmasat tregut, të identifojë trendet e tregut, dhe të parashikojë kushtet e ardhshme. Kursi do të fillojë më 7 qershor 2016. Periudha : 4 javë,…

Read More

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

Instituti i Teknologjisë Massachusetts është duke ofruar një kurs online për temën “Si të bëheni sipërmarrës”. Kursi është i projektuar për studentët e shkollave të mesme dhe universiteteve, por individë të çdo moshe mund të regjistrohen. Në këtë kurs, aplikanti do të mësojë aftësi biznes dhe orjentimet e nevojshme për një “startup”. Kursi 9-javor fillon më 27 qershor, 2016. Rreth kursit “Si të bëheni një Sipërmarrës” është një kurs inovacioni dhe biznesi projektuar për të…

Read More

Kurs online falas për gjuhën hollandeze

Kurs online falas për gjuhën hollandeze

Gjuha hollandeze (holandishtja) i takon familjes së gjuhëve Gjermane Perëndimore. Ajo flitet nga rreth 30 milionë njerëz. Më shumë flitet në Holandë, Belgjikë dhe Surinam, por edhe në Francë dhe Gjermani nga kolonitë holandeze.  Gjuha Hollandeze është shumë familjare për Anglisht-folësit, si për strukturën ashtu dhe për sintaksën e saj. Në termat e shqiptimit dhe të fjalorit eshte njesoj si Anglishtja. Pervec fjalëve me rrënje gjermanisht, ajo ka shumë fjalë të marra nga gjuha Frenge. Gjuha Hollandeze është e ngjashme me…

Read More

Kurs online falas për “Zgjidhjet gazetareske”

Kurs online falas për “Zgjidhjet gazetareske”

Përshkrimi Universiteti i Gazetarisë së Poynter, në partneritet me Solutions Journalism Network, është duke ofruar kursin “Zgjidhje gazetareske në çdo redaksi.” Zgjidhja gazetareske ofron mbulim të rreptë dhe bindës në lidhje me përgjigjet ndaj problemeve sociale – jo thjesht raportimi për një problem. Një mënyrë për të filluar me këtë qasje është të dish ku mund të shikoni për zgjidhje. Ky kurs është në fazën beta. Si një bonus, pjesëmarrësit që përfundojnë një anketë në…

Read More

Kurs Kinezçe-Shqip, falas në internet

Kurs Kinezçe-Shqip, falas në internet

Gjuha kineze sot flitet nga rreth 1’200’000 folës, shumica e të cilëve janë banorë nga Kina dhe Republika Kineze, kurse një numër i vogël i folësve të kinezçes jetojnë jashtë këtyre shteteve. Forma standarde e gjuhës Kineze është Mandarin. Një folës i dialektit veri-lindor vështirë se mund të kuptohet me një folës të dialektit jug-perëndimor, për këtë arsye është pranuar dialekti Mandarinë si gjuha Kineze standarde. Rreth kursit Përmes këtij kursi, do të keni mundësinë të…

Read More

Kurs online falas/ Modelet e reja të biznesit

Kurs online falas/ Modelet e reja të biznesit

Fillmi i Kursit: Maj 2016 Kush mund të aplikojë: Studentë të programeve të menaxhimit, njerëz/grupe që punojnë në zhvillimin e modeleve të reja të biznesit, kompani që duan të transformojnë modelin e tyre ekzistues të biznesit. Rreth kursit A keni ëndërruar ndonjëherë për fillimin e biznesit tuaj? A jeni të përkushtuar për qëndrueshmërinë, por nuk e dini se si t’a vini këtë pasion në praktikë? A i shihni sfidat në komunitetin tuaj të cilat ju…

Read More

Kurs falas në internet: Pse emigrojnë njerëzit?

Kurs falas në internet: Pse emigrojnë njerëzit?

Kurse online: Pse emigrojnë njerëzit? E vlefshme për: studentët dhe praktikantët e interesuar në temat e emigrimit Pagesa: falas/ 99 EURO nëse doni të merrni një Certificate Fillimi i kursit: 1 Mars 2016 Përshkrimi i kursit Kursi ofron të dhëna të përgjithshme për kushtet e refugjatëve, azilkërkuesve dhe emigrantëve të parregullt në mbarë botën (të dhëna, rajone, etj) dhe një pasqyrë të terminologjisë së përdorur. Ajo pastaj analizon rastet specifike në kontekste më të rëndësishme…

Read More
1 2 3 4