Kurs online falas mbi studimet mjedisore

Kurs online falas mbi studimet mjedisore

Në këtë kurs dymbëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë se pse toka është kaq e rëndësishme, se si po kërcënohet dhe çfarë mund të bëjmë për të mbrojtur këtë burim natyror kaq jetësor për jetën tonë. Kohëzgjatja: 12 javë Itensiteti: 7-9 orë/javë Tema: Studime Mjedisore Institucioni: Universiteti Wageningen & Research and edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendoset nga kursanti Kërkesat e aplikimit Baza: shkolla e mesme e përfunduar Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në…

Read More

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë etikën tradicionale dhe aspektet racionale në shkencë dhe inxhinieri për të përmirësuar mirëqenien njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 28 qershor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Tokios dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 28 qershor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një…

Read More

Kurs trajnimi online mbi politikat ndërkombëtare

Kurs trajnimi online mbi politikat ndërkombëtare

A jeni një ndërtues i ri i paqes që ndjen një angazhim të fortë për ndërtimin e partneriteteve kuptimplote midis brezave të ardhshëm për paqen? Dëshironi të ndërtoni njohuritë dhe aftësitë tuaja për të mbajtur diskutime kuptimplota me vendim-marrësit? Nëse është kështu, UNOY ndërtuesit e paqes ju fton të aplikoni për të marrë pjesë në Aktin e vitit 2250, një kurs trajnimi online, i cili do t’ju ndihmojë përkthimin e politikave ndërkombëtare në realitetet lokale….

Read More

Kurs online falas në Urbanizimin Planetar

Kurs online falas në Urbanizimin Planetar

Ky kurs fokusohet në urbanizimin planetar, ideja se nëse jetojnë në qytete ose jo, shumica e 7 miliardë njerëzve në botë janë të ndikuar nga proceset e urbanizimit. Kursi do të fillojë më 15 maj 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Urbanizimi Planetar Institucioni: Universiteti i Dublinit dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 15 maj 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs Shko…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtë-javor, aplikantët do të mësojnë se si të zbatojnë parimet dhe praktikat e përmirësimit të shkencës për të përmirësuar praktikën arsimore, për të rritur performancën e nxënësve, dhe për të zvogëluar boshllëqet në arritje. Ky kurs do të fillojë më 27 qershor, 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Edukimi dhe Trajnimi i mësimdhënësve Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Kursi fillon më 27 qershor,…

Read More

Kurs online falas në Strategjitë e Tranformimit Dixhital

Kurs online falas në Strategjitë e Tranformimit Dixhital

Ky kurs gjashtë javor do tu japë aftësitë dhe perspektivat për të luajtur role dhe të udhëhiqni kompaninë tuaj shumë të rëndësishme. Ky kurs do të fillojë më 31 maj, 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Subjekti: Biznesi dhe Menaxhim Institucioni: Universiteti Boston dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Kursi fillon më 31 maj, 2017 Kërkesat e pranimit: Arsimim parauniversitar në biznes Ekspozimi ndaj koncepteve të strategjisë së biznesit Si të bëheni…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Theksi i këtij kursi është të vendosi nē përdorim platformën R për të menaxhuar të dhënat. Kursi do të fillojë më 1 maj, 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 4 orë / javë Subjekti: Të dhënat Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 1 maj, 2017 Si të bëheni pjesë e kursit: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Regjistrohu Në FutureLearn Zgjidh një kurs…

Read More

Kurs për drejtues biznesesh dhe Burimesh Njerëzore

Kurs për drejtues biznesesh dhe Burimesh Njerëzore

Kurs për drejtues biznesesh dhe Burimesh Njerëzore : “Paketa e kompensimit/shpërblimit te punes ne kompani ” Workshop: Dt 21-22-23 dhjetor 2016, ora: 17:00- 20:00 Objektivi Objektivat mësimore të kësaj pakete janë që t’u japë pjesëmarrësve (a) mundësinë të mësojnë  si te manaxhojne asetet njerezore  per te maksimizuar efikasitetin e tyre ne te mire te biznesit dhe jetes se tyre; (b) instrumentat, mjetet specifike dhe praktiken ne miniature te cdo situate të spjeguar gjate seminareve; (c)…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Torontos

Kurs online falas nga Universiteti i Torontos

Universiteti i Torontos  është duke ofruar kurs falas në Psikologji. Ky kurs do të nxjerrë në pah eksperimentet më interesante të fushës së psikologjisë , duke diskutuar zbatimet e këtyre studimeve për të kuptuar mendjen edhe sjelljet e njerëzve.. Në fund të këtij kursi do të keni përfituar një shpjegim dhe kuptim më të mirë të asaj çka juve jeni dhe mënyrës se si punoni. Kursi do të filloj me 12 Dhjetor 2016. Gjuha në…

Read More

Kurs gjermanisht falas pranë Fakultetit të Ekonomisë

Kurs gjermanisht falas pranë Fakultetit të Ekonomisë

Kurse të Gjuhës Gjermane DAAD (Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman) do të financojë edhe këtë semestër Kurse të Gjuhës Gjermane pranë Fakultetit të Ekonomisë për studentët e degës Ekonomiks. Kursi është falas. Kursi është vazhdim i kursit të semestrit të kaluar „Gjermanishte Bazë“ në të cilin mund të aplikojnë studentë, të cilët kanë njohuri fillestare në gjuhën gjemane dhe që janë të interesuar në përmirësimin e kësaj gjuhe. Të interesuarit të dërgojnë e-mail në adresën:…

Read More
1 2 3