Kurs falas online për Branding Dixhital dhe Angazhim

Kurs falas online për Branding Dixhital dhe Angazhim

Universiteti Curtin ofron falas online kursin ne Branding Dixhital dhe Angazhim. Ky kurs per fillestare eshte krijuar per te gjithe ata qe kane me fokus komunikimin nepermjet rrjetit web. Ne kete kurs kater javor aplikantet do mesojne si te rrisin angazhimin ndaj brandit nepermjet krijimit dhe shperndarjes Te permbajtjes (content) duke perdorur nje perqasje me kanal dixhital. Kursi fillon ne 5 Shtator 2016. Kursi me pak fjale Kohezgjatja: 4 jave Perkushtim:   3-4 ore ne…

Read More

Kurs online falas për mundësitë sipërmarrëse

Kurs online falas për mundësitë sipërmarrëse

Universiti Adelaide ofron kurs falas online për mundësitë sipërmarrëse. Ky kurs biznesi 5 javor do t’i tregojë aplikantit si të interpretojë mendimet sipërmarrëse dhe do t’u sigurojë atyre mjetet dhe kornizat e duhura për të identifikuar me sukses dhe për të vlerësuar mundësitë dhe idetë e biznesit. Objektivi i përgjithshëm i këtij kursi është për të mësuar si të jesh një sipërmarrës i suksesshëm duke kuptuar si të vlerësosh mundësitë dhe idetë e biznesit. Kursi…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit ofron kurs falas online për “Hyrje në Shkencën Kompjuterike”. Në këtë kurs, studentët do të mësojnë konceptet si abstraksion, algoritme, strukturat e të dhënave, enkapsulimi, menaxhimin e burimeve, siguria, inxhinieria software dhe zhvillim web. Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas (Nëse dëshironi të merrni çertifikatë, duhet të paguani 90$) Universiteti i Harvardit është i përkushtuar për përsosmëri në mësimdhënie, mësim dhe hulumtim, dhe për zhvillimin e liderëve në shumë disiplina të cilët bëjnë një…

Read More

“Ekonomia Manaxheriale”/ Kurs online falas nga Instituti Indian i Manaxhimit

“Ekonomia Manaxheriale”/ Kurs online falas nga Instituti Indian i Manaxhimit

Instituti Indian i Manaxhimit, Bangalore është duke ofruar një kurs të hapur në internet për “Hyrje në Ekonominë Manaxheriale. Për të ndjekur këtë kurs, aplikantët duhet të kenë njohuri elementare në algjebër (klasa 10, shkolla e mesme) algjebër. Në këtë kurs 6-javore, aplikantët do të mësojnë se si punojnë tregjet; furnizimi, kërkesa dhe ekuilibri i tregut. Kursi do të fillojë më 30 qershor 2016 Gjatësia: 6 javë, 5-6 orë/javë Lënda: Biznes & Manaxhim Instituti: Instituti…

Read More
1 2 3