Kurs online falas

Kurs online falas

Massachusetts Institute of Technology ofron kurs falas online në Analitikën e furnizimit zinxhir. Ky kurs biznesi dhe menaxhimi paraqet metodat dhe mjetet kryesore  që studentët do të hasin në studimin dhe praktikën e furnizimit të tyre. Kohëzgjatja: 13 javë Itensiteti: 8-12 orë për javë Lënda: Biznes & Menaxhim Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po, por kushton 150 $ Seanca: Kursi fillon më 22 mars 2017 Kriteret…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Universiteti i Kerkimit bërthamor ofron falas kurs online për inxhinieri bërthamore “Reactor Physics Basics”. Ky kurs është projektuar për ti prezantuar nxënësve një sërë konceptesh, idesh dhe modelesh të përdorura në fizikën e  reaktorit bërthamor. Kursi do të fillojë më 23 mars, 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë Për javë Tema: Bazat e fizikës nukleare Institucioni: Universiteti Kombëtar i Shkencës bërthamore dhe EDX Gjuhë: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata dispozicion: Po, por me pagesë…

Read More

Kurs online falas mbi komunikimin bindës

Kurs online falas mbi komunikimin bindës

Objektivi i përgjithshëm i këtij kursi është për të kuptuar se çfarë e bën një mesazh bindës dhe të mësohet  si  të jepen mesazhe më bindëse për PR, marketing dhe reklama. Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 2 orë / javë Tema: Komunikimi Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata  në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 17 prill 2017 Lidhje me këtë kurs Çfarë…

Read More

Kurs online falas me temë “Lufta e Parë Botërore”

Kurs online falas me temë “Lufta e Parë Botërore”

Kursi me tematikë, “Lufta e Parë Botërore Ky kurs 3-javor është projektuar për aplikantët në shkollë apo kolegj, duke punuar ose në pension që kanë interes në Luftën e Parë Botërore dhe se si ajo ka formuar kulturën dhe shoqërinë në Britani, Francë dhe Gjermani gjatë njëqind viteve të fundit. Kursi fillon më 26 tetor 2015. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë / javë Tema: Lufta 1 Botërore Institucioni: Universiteti i Leeds dhe FutureLearn Gjuhë: Anglisht…

Read More

Kurs online për një karrierë më të mirë nga Universiteti Deakin, Australi

Kurs online për një karrierë më të mirë nga Universiteti Deakin, Australi

“Të bëhesh një i zgjuar nē Karrierë” është një kurs falas online nga Universiteti Deakin në FutureLearn.com. Ky kurs ka për qëllim ato profesionistë  të cilët po konsiderojnë një ndryshim karriere. Kohëzgjatja: 2 javë Orë/javë: 3 orë / javë Subjekti: një karrierë e mirë Institucioni: Universiteti Deakin dhe Future Learn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 6 mars, 2017 Si mund të aplikoni? Shko në faqen e internetit këtu Regjistrohu…

Read More

Mëso Anglisht tani/Kurs online falas

Mëso Anglisht tani/Kurs online falas

Anglishtja është gjuha që mësohet dhe kuptohet më së shumti në botë, shpesh e njohur me epitetin “gjuha e tregtisë, arsimit, shkencës dhe diplomacisë”. Rreth 380 milion njerëz e konsiderojnë gjuhën angleze si gjuhë të pare, dy të tretat prej tyre e preferojnë atë  si gjuhë të dytë. Përveç kësaj, biliona njerëz janë në proces të mësimit dhe shumë prej tyre janë të eksponuar ndaj kësaj gjuhe të patundur. Edisa mundēsi për të bērë njē…

Read More

Kurs matematike online në gjuhën shqipe, falas për gjimnazistët

Kurs matematike online në gjuhën shqipe, falas për gjimnazistët

“Gjimnazistet.al” është një projekt online që synon t’i ofrojë të gjithë gjimnazistëve  shqiptarë mundësinë për të mësuar lëndën e Matematikës Bazë nga rehatia e shtëpisë së tyre nëpërmjet videove online. Mjafton aksesi në internet nga një kompjuter/ celular/ tablet dhe çdo gjimnazist mund të mësojë online, cdo ditë 24 orë/24 pa pagesë mësimet e matematikës. Këto mësime janë bazuar në tekstet shkollore dhe në cdo mësim janë zgjidhur dhe shpjeguar 5-8 ushtrime. Në mësime të…

Read More

Kurs online falas/ Lider në zhvillimin global

Kurs online falas/ Lider në zhvillimin global

Universiteti i Queensland (UQ) ofron kurs falas online për Lider në Zhvillimiin Global.  Ky kurs ka për qëllim pjesëmarrëjen e personave që kanë përvojë ose një interes të fortë për të punuar në zhvillimin global.  Në këtë kurs biznesi dhe  menaxhimi aplikantët do të mësojnë aftësi kyçe drejtuese, konceptet dhe teoritë e nevojshme që i duhen për të qenë  një udhëheqës i suksesshëm në zhvillimin global dhe për të përcaktuar stilin e lidershipit brenda konteksteve të…

Read More

Kurs online falas për HTML 5 nga W3C dhe Intel

Kurs online falas për HTML 5 nga W3C dhe Intel

  W3C dhe Intel ofrojnë kurse online falas në HTML5. HTML5 është një gjuhë kompjuterike e cila përdoret për të strukturuar dhe për të paraqitur të dhëna me përmbajtje të ndryshme në World Wide Web (WWW). Në këtë kurs gjashtë javor, pjesëmarrësit do të mësojnë se si të krijojnë një adresë interneti duke përdorur HTML5 dhe njohuritë themelore nga CSS, direkte nga W3C i cili është edhe krijuesi i standarteve të fundit të adresave të…

Read More

Kurs online falas/ Si të aplikoni në universitetet Amerikane

Kurs online falas/ Si të aplikoni në universitetet Amerikane

Kurs online falas për aplikimet në Universitetet e SHBA. Universiteti i Pensilvanisë ofron kurs online falas për të aplikuar në Universitetet e SHBA-së. Kursi katër javor ndihmon studentët e huaj të mësojnë rreth proceseve të pranimeve në universitete të SHBA duke ofruar informacion praktik për dokumentet dhe gjithçka duhet për të aplikuar. Kursi do të fillojë më 8 gusht 2016. Kohëzgjatja: 4 javë / 14 ore video Tema: Aplikimi për Universitete të SHBA-së Institucioni: Universiteti…

Read More
1 2 3