Kurs online falas

Kurs online falas

Objektivi i përgjithshëm i këtij kursi është për të kuptuar se çfarë e bën mesazhin bindës dhe të mësohet se si të zhvillohen mesazhe më bindëse për PR, marketing dhe reklamat. Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 2 orë / javë Tema: Komunikimi Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 17 prill 2017 Kriteret e aplikimit: Pritet që…

Read More

Kurs online falas në komunikim

Kurs online falas në komunikim

Në këtë kurs 3-javor, aplikantët do të kuptojnë se si të komunikojnë informacion kompleks për të rritur audiencat dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre të komunikimit profesional. Do të ishte mjaft i nevojshëm për mësuesit, shkencëtarë, ekspertët të komunikimit, ekspertët financiarë dhe ekspertët mjekësor.Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë / javë Tema: Të komunikosh informacion kompleks Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion:…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Nga ky kurs aplikantët do të mësojnë se ku e marrim energjinë tonë nga sot dhe pse kemi nevojë për të ndryshuar sistemin tonë të energjisë tani, për të shmangur ndryshimet e ardhshme në klimën tonë. Kursi do të fillojë më 3 prill, 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3 orë / javë Tema: Energjia, Mjedisit dhe e ardhmja jonë Institucioni: Pennsylvania State University dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca:…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Ky kurs online falas  ofron udhëzime praktike për ofruesit e kujdesit shëndetësor, pacientët dhe hulumtuesit. Kursi do të fillojë më 1 maj, 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 2 orë / javë Tema: Media Sociale në Kujdesin Shëndetësor Institucioni: Taipei Medical University dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 1 maj 2017 Si të bëheni pjesë e kursit: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Regjistrohu Në FutureLearn…

Read More

Kurs online falas për gjuhën Angleze

Kurs online falas për gjuhën Angleze

Në këtë kurs aplikantët do të zbulojnë se si shumë fëmijë të vegjël mund të mësojnë anglishten si gjuhe shtesë dhe se si ju mund ti ndihmoni ata të përparojnë. Kursi do të fillojë më 20 mars, 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2 orë / javë Tema: Anglisht në Fëmijërinë e Hershme Institucioni: Këshilli Britanik dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 20 mars 2017 Si të rregjistroheni…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Afati i aplikimit: Kohëzgjatja: 4 javë Itensitetit: 3 orë / javë Subjekti: Financat për rritjen e biznesit Institucioni: Universiteti Open dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 3 prill 2017 Si të bëheni pjeseë e kursit? Shko në faqen e internetit të kursit këtu Regjistrohu Në FutureLearn Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Instituti i Financave të New York ofron kurs falas online në Bazat e Strukturës së Tregut. Ky kurs u ofron studentëve një bazë themelore në strukturën e tregut. Kohëzgjatja: 1 javë Itensiteti: 1-2 orë në javë Subjekti: Ekonomi dhe financa Institucioni: Instituti i Financave dhe EDX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Kur fillojnë seancat: e vendos vetë Kërkesat e aplikimit: Nuk ka asnjë kërkesë për aplikim Si të bëheni pjesë e kursit: Shko në faqen e…

Read More

Kurs anglishteje online falas për provimin IELTS

Kurs anglishteje online falas për provimin IELTS

Ky kurs online gjashtë javësh rekomandohet për këdo që është i interesuar të hyjë në testin IELTS, po ashtu të gjithë ata që janë duke e mësuar Gjuhën Algeze do të mësojnë nga këshillat që jepen në këtë kurs. Bëhu pjesë e kursit nga 13 Shkurti deri në 26 Mars 2017. Kursi është i fokusuar në testin IELTS (International English Language Testing System). IELTS është testi më i njohur në botë i Gjuhës Angleze për…

Read More

Kurs online falas nga Goldsmiths, Universiteti i Londrës

Kurs online falas nga Goldsmiths, Universiteti i Londrës

Goldsmiths, Universiteti i Londrës është duke ofruar kurs falas për “Përgatitje për suksesin e Karrierës në Universitet”. Ky kurs 3-javor ka për qëllim të ndiqet nga të gjithë ata që mendojnë të hyjnë në arsimin e lartë ose që duan të bëjnë një ndryshim karriere në të ardhmen e afërt. Objektivi i përgjithshëm i kursit është gjetja e mënyrës se si të bëni maksimumin gjatës kohës tuaj në universitet dhe për t’ju siguruar se ju…

Read More

Kurs online falas për Marketingun Dixhital dhe Median Sociale

Kurs online falas për Marketingun Dixhital dhe Median Sociale

Data e fillimit të kursit: 28 Shtator, 2015 Kush mund të aplikojë? Organizatat që duan të krijojnë dhe të përmirësojnë marketingun,mediat e tyre dixhitale dhe sociale; dhe të gjithë të interesuarit në fushën e marketingut dixhital dhe medias sociale Kostot: Ju mund të ndiqni falas këtë kurs (pa certifikatë), ose të paguani 49 Euro nëse dëshironi të merrni çertifikatë në fund të kursit Rreth kursit Pse ju duhet Marketingu Dixhital? Me rritjen e vazhdueshme të…

Read More
1 32 33 34