Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të shqyrtojnë faktorët mjedisorë dhe biologjikë që ndikojnë në oreksin tonë dhe në zgjedhjen e ushqimit, dhe rregullojnë peshën tonë trupore. Ky kurs do të fillojë më 14 gusht 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Truri dhe sjellja: Rregullimi i peshës trupore Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017 Si të bashkoheni me…

Read More

Kurs online falas mbi Humanitetin Mjeksor

Kurs online falas mbi Humanitetin Mjeksor

Në këtë kurs tre javor, aplikantët do të zbulojnë se si dhe pse duhet të angazhohen pacientët dhe komunitetet në zhvillimin e teknologjisë dhe trajtimeve të reja të kujdesit shëndetësor. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 2 orë në javë Tema: Humaniteti Mjekësor: Angazhimi i Pacientëve dhe Komuniteteve në Shëndetësi Institucioni: Taipei Medical University dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 7…

Read More

Kurs online falas mbi Menaxhimin Financiar

Kurs online falas mbi Menaxhimin Financiar

Ky kurs katër javor do t’ju udhëheqë përmes tregut financiar në Mbretërinë e Bashkuar, duke filluar me një rishikim të shpejtë të historisë së industrisë që çon deri në krizën financiare që e ka transformuar atë. Ky kurs do të fillojë më 6 nëntor 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Menaxhimi i udhëtimit tim financiar Institucioni: Universiteti i Hapur dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon…

Read More

Kurs online falas në Matematikë

Kurs online falas në Matematikë

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të eksplorojnë dhe zgjidhin puzzles të koduara të matematikës, në të cilat numrat zëvendësohen me shkronja ose simbole, me këtë kurs falas online. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Puzzles Math: Cryptarithms, Symbologies dhe Kodet sekrete Institucioni: Instituti Weizmann i Shkencës dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017…

Read More

Kurs online falas mbi mësimdhënien online

Kurs online falas mbi mësimdhënien online

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë rreth mësimit më të fundit në mësimdhënien online dhe për të mësuar për të krijuar mjedise të angazhuara, të përqendruara në nxënës dhe të suksesshëm të të mësuarit. Kursi do të fillojë më 12 shtator 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve Institucioni: Universiteti i Pensilvanisë dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 12 shtator 2017 Si…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Përmes kësaj lënde aplikuesit do të rrisin aftësinë e tyre për të lexuar dhe shkruar në lidhje me literaturën e madhe në përgatitje për provimet e Letërsisë dhe Anglishtes. Kursi do të fillojë më 2 gusht 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 4-5 orë/javë Tema: Letërsi Institucioni: Universiteti i Kalifornisë, Berkeley dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 2 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen…

Read More

Kurs online falas mbi drejtësinë penale

Kurs online falas mbi drejtësinë penale

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si shkenca e sjelljes mund të përmirësojë sistemin e drejtësisë penale. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 1-2 orë/javë Tema: Shkencat shoqërore Institucioni: Universiteti i Queensland dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani”…

Read More

Kurs online falas mbi studimet mjedisore

Kurs online falas mbi studimet mjedisore

Në këtë kurs dymbëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë se pse toka është kaq e rëndësishme, se si po kërcënohet dhe çfarë mund të bëjmë për të mbrojtur këtë burim natyror kaq jetësor për jetën tonë. Kohëzgjatja: 12 javë Itensiteti: 7-9 orë/javë Tema: Studime Mjedisore Institucioni: Universiteti Wageningen & Research and edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendoset nga kursanti Kërkesat e aplikimit Baza: shkolla e mesme e përfunduar Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në…

Read More

Kurs online falas mbi energjinë

Kurs online falas mbi energjinë

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të kuptojnë parimet themelore termodinamike të përdorura gjerësisht në shumë fusha inxhinierike: temperatura, energjia e lirë dhe entropia. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Termodinamika në Inxhinierinë e Energjisë Institucioni: Universiteti Hanyang dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Kërkohet njohuri bazike në fizikë dhe…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të shqyrtojnë se si përdorimi i antibiotikëve në bujqësi po krijon baktere rezistente brenda zinxhirit tonë ushqimor. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 3 orë në javë Tema: Rezistenca Antimikrobike në Zinxhirin e Ushqimit Institucioni: Universiteti i Nottingham dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në…

Read More
1 2 3 26