Kurs online falas

Kurs online falas

Universiteti i Kerkimit bërthamor ofron falas kurs online për inxhinieri bërthamore “Reactor Physics Basics”. Ky kurs është projektuar për ti prezantuar nxënësve një sërë konceptesh, idesh dhe modelesh të përdorura në fizikën e  reaktorit bërthamor. Kursi do të fillojë më 23 mars, 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë Për javë Tema: Bazat e fizikës nukleare Institucioni: Universiteti Kombëtar i Shkencës bërthamore dhe EDX Gjuhë: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata dispozicion: Po, por me pagesë…

Read More

Kurs online falas mbi komunikimin bindës

Kurs online falas mbi komunikimin bindës

Objektivi i përgjithshëm i këtij kursi është për të kuptuar se çfarë e bën një mesazh bindës dhe të mësohet  si  të jepen mesazhe më bindëse për PR, marketing dhe reklama. Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 2 orë / javë Tema: Komunikimi Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata  në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 17 prill 2017 Lidhje me këtë kurs Çfarë…

Read More

Kurs falas mbi mardhëniet BE-Rusi

Kurs falas mbi mardhëniet BE-Rusi

Afati i aplikimit: 03 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë të interesuar në çështjet ndërkombëtare dhe marrëdhëniet BE-Rusi Kostot: pa pagesë Përshkrim A jeni të interesuar për të mësuar më shumë për dinamikën e marrëdhënieve BE-Rusi? A keni menduar se çfarë qëndron pas BE-së dhe politikave të jashtme të Rusisë në hapësirën post-sovjetike? Kriteret e aplikimit: Kursi është i hapur për të gjithë të interesuar në çështjet ndërkombëtare dhe marrëdhëniet BE-Rusi, sidomos ata që…

Read More

Kurs online falas mbi Civilizimin e Egjiptit të Lashtë

Kurs online falas mbi Civilizimin e Egjiptit të Lashtë

Biblioteka Aleksandrina po ofron kurs online për qytetërimin e lashtë egjiptian. Ky kurs ka për qëllim të rrisë interesin e nxënësve  në studimin e Egjiptit të lashtë. Gjatë pesë javëve, sigurisht do të shqyrtojë tema në lidhje me historinë, gratë dhe arkitekturën e Egjiptit të lashtë. Kursi fillon më 4 prill, 2016. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 2 orë / javë Lënda: Historia Institucioni: Bax (Bibliotheca Alexandrina) dhe EDX Gjuha në të cilën zhvillohet: Anglisht Çmimi:…

Read More

Kurs online falas nga British Film Institute

Instituti Film British (BFI) është duke ofruar kurs të hapur në internet në Mësimdhënie.  Ky kurs ka për qëllim që edukatorët të cilët dëshirojnë për të përmirësuar leximin dhe shkrimin nxënësve të tyre të ndihmohen në këtë qëllim, edhe prindërit apo kushdo me një interes në zhvillimin e leximit të rinjve. Kohëzgjatja: 4 javë Orë/javë: 3 orë / javë Çfarë do të mësohet: Mësimi i leximit nëpërmjet filmit Institucioni: Instituti i British Film (BFI) dhe…

Read More

Mëso Anglisht tani/Kurs online falas

Mëso Anglisht tani/Kurs online falas

Anglishtja është gjuha që mësohet dhe kuptohet më së shumti në botë, shpesh e njohur me epitetin “gjuha e tregtisë, arsimit, shkencës dhe diplomacisë”. Rreth 380 milion njerëz e konsiderojnë gjuhën angleze si gjuhë të pare, dy të tretat prej tyre e preferojnë atë  si gjuhë të dytë. Përveç kësaj, biliona njerëz janë në proces të mësimit dhe shumë prej tyre janë të eksponuar ndaj kësaj gjuhe të patundur. Edisa mundēsi për të bērë njē…

Read More

Kurs falas në internet për Risinë Sociale

Kurs falas në internet për Risinë Sociale

Afati i aplikimit: 2 Nëntor 2015 Mënyra: platformë online/ iversity Rreth kursit Risitë sociale, për shembull praktikat e reja sociale, janë ndikim kudo dhe me masë të madhe në jetën tonë: ato ndryshojnë rregullat e lojës në biznes, shoqëri civile dhe politikë. Me risitë sociale, ne mund te percaktojmë praktikat sociale që janë më të dobishme, të qëndrueshme. Por çfarë janë risitë sociale? Dhe çfarë efektesh mund të kenë ato? Ky kurs është një hyrje në këtë…

Read More

‘Të drejtat e njeriut’/ Kurs falas në internet

‘Të drejtat e njeriut’/ Kurs falas në internet

Ju tani mund të regjistroheni për kursin e parë online masiv të hapur nga Amnesty International për lirinë e shprehjes. Fitoni njohuritë për të mbrojtur të drejtat tuaja, të mbroni të tjerët dhe transformoni veten në një agjent të ndryshimit. Vendet janë të palimituara për kursin: Të Drejtat e Njeriut: E drejta për lirinë e të shprehurit e cila do të zhvillohet për tri javë nga data 17 nëntor deri më 8 dhjetor 2015. Kush…

Read More
1 2