Shkollë verore falas në Kroaci

Shkollë verore falas në Kroaci

Janë hapur thirrjet për aplikime për Shkollën Verore të Komunitetit të Energjisë 2018! Studentët pasuniversitarë (master ose PhD), profesionistët e rinj nga institucionet qeveritare, kompanitë, think tanks dhe OJQ-të që janë të interesuara, ftohen të aplikojnë online deri më 31 mars 2018. Aplikoni sot dhe kapni një shans për të fituar njohuri për sektorët e energjisë në kompleksitetin e tyre të plotë dhe sfidat e tranzicionit të energjisë. Vendi: Kroaci Periudha kur do zhvillohet shkolla…

Read More

Shkollë verore në Kroaci

Shkollë verore në Kroaci

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: gazetarët që vijnë nga rajoni i Ballkanit Bursa ofron: strehim,tarifën e pjesëmarrjes dhe shpenzimet e udhëtimit deri në 100 euro Shkolla Verore e Raportimit Hetimor të këtij viti do të mbahet në Hotel Astarea në Mlini, Kroaci, nga 20 gushti deri më 26 gusht 2017. Shkolla Verore do të sjellë së bashku një grup të shkëlqyer të gazetarëve dhe trajnerëve. Trajneri kryesor do…

Read More

Bursa për shkollë verore në Dubrovnik, Kroaci

Bursa për shkollë verore në Dubrovnik, Kroaci

  Përshkrimi Iniciativa Globale Bioetike në bashkëpunim me Shkollën e Mjekësisë të Universitetit të Zagrebit dhe Qendrën Ndër-Universitare fton studentët dhe profesionistët në mbarë botën të marrin pjesë në DIBSS – Shkolla Verore Ndërkombëtare për Bioetikën në Dubrovnik, Kroaci. Tani është shansi juaj për të treguar njohuritë tuaja dhe të konkurroni për një bursë të plotë . Afati i aplikimit: 24 Qershor 2016 Shkolla Verore: 5-14 Gusht 2016, CAAS, Dubrovnik, Kroaci Kriteret Të gjithë pjesëmarrësit duhet të…

Read More

“Europe Lab”/ Forumi i profesionistëve të rinj në Kroaci

“Europe Lab”/ Forumi i profesionistëve të rinj në Kroaci

Kush mund të aplikojë: Profesionistë të rinj të moshës 25-35 vjeç, nga vendet e BE-së, Rusi dhe shtete të tjera Evropiane Eventi: 21–24 Korrik 2016 në Kroaci, Zagreb dhe Vukovar Afati i aplikimt:  1 Maj 2016 Përshkrimi Forumi i Shoqërisë Civile BE-Rusi fton profesionistë të rinj të moshës 25 – 35 vjeç nga BE-ja, Rusia dhe shtete të tjera evropiane për të aplikuar për edicionin e 2-të të Forumit “Europe Lab”. Forumi për Profesionistët e Rinj ”…

Read More