Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Prespë, Korçë

Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Prespë, Korçë

Organizata jo-fitimprurëse për mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit natyror në Shqipëri , me seli në Tiranë, Shqipëri, në bashkëpunim me partnerët e saj Shoqëria Ekologjike me qendër në Shkup dhe Resnjë, dhe Shoqatën për Mbrojtjen e Prespës, do të organizojë një shkollë verore me titull “Interpretimi i natyrës dhe edukimi mjedisor për Prespën”, e cila do të mbahet më 17-21 shtator 2018. Shkolla verore do të përfshijë seanca teorike mbi qytetin historik të Korçës, ndërsa…

Read More

Trajnim në Korçë/ Mobilizimi i komunitetit

Trajnim në Korçë/ Mobilizimi i komunitetit

Projekti LevizAlbania në bashkëpunim me Partnerët Shqipëri organizon në KORCE në datë 8 dhe 9 Nëntor 2016, trajnimin me temë “Mobilizimi i komunitetit”. Ky trajnim synon t’u vijë në ndihmë të gjithë ORGANIZATAVE të shoqërisë civile dhe INDIVIDEVE që dëshirojnë të aplikojnë me projekt idetë e tyre në thirrjet e granteve që do të shpallen në vazhdim nga LevizAlbania. Kontaktoni Partnerët Shqipëri nëse jeni të interesuar për të marrë pjesë në trajnim. 042254881

Read More

Mundësi punësimi në Korçë, Fier, Shkodër dhe Lezhë

Mundësi punësimi në Korçë, Fier, Shkodër dhe Lezhë

Shërbimi Social Shtetëror kerkon te punesojë kater punonjës social ne drejtorite rajonale të Korcës, Fierit, Shkodres dhe Lezhës. Shërbimin Social Shtetëror në partneritet me Terre des hommes në Shqipëri janë duke zbatuar projektin “Përmirësimi i kushteve të jetesës dhe ri-integrimi i fëmijëve migrantë në Shqipëri” të financuar nga Agjenica Austriake për Zhvillim. Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të mbështesë dhe fuqizojë familjet dhe fëmijët nga rajonet Korcë, Fier, Shkodër dhe Lezhë për të parandaluar…

Read More