Konkurs ndërkombëtar në Madrid

Konkurs ndërkombëtar në Madrid

Afati i fundit i aplikimit: 15 Gusht 2017 Kush mund të aplikojë: dizajnerat grafik Çmimi: një poster prej 100 të zgjedhurish, do të shpallet si projekt fitues dhe do të marrë njohje shtesë DIMAD dhe Këshilli i Qytetit të Madridit, të mbështetur nga Forumi i Biznesit për Madridin, ftojnë të gjithë dizajnuesit grafik të marrin pjesë në ekspozitën e parë të hapur të posterit  “Madrid Gráfica” me moton “The Light City”. Konkursi është krijuar për…

Read More

Konkurs fotografie nga Biblioteka Kombëtare

Konkurs fotografie nga Biblioteka Kombëtare

Thirrje për konkurs! Ekspozoni fotot tuaja në ekspozitën “Europeana Collections”. Gjatë këtij viti Biblioteka Kombëtare mori pjesë në një nga projektet më interesante të Europeana-s (Portali europian digjital i bibliotekave kombëtare, muzeumeve etj), përmes ekspozitës me kartolina dhe fotografive të rralla nga Shqipëria. Kjo ekspozitë kishte si synim të vinte në dukje peisazhet, qytetet dhe krahinat përgjatë Europës jug-lindore, që nga fillimet e artit të fotografisë. Tashmë, ky projekt synon të zhvillojë një kërkim të…

Read More

Konkurs për esetë më të mira

Konkurs për esetë më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët në të gjithë botën Përfitimet: Çmimi prej USD 1.000 Themeluar nga mendimtarët dhe novatorët e transmetimit, iPrice Group u krijua me qëllim të përmirësimit të përvojës së blerjeve online për konsumatorët dhe tregtarët online. Granti i inovatorëve iPrice është një iniciativë e veçantë për studentët si në shkollat e mesme ashtu edhe në arsimin terciar për t’u bërë zgjidhës të problematikave në…

Read More

Konkurs për ilustruesit më të mirë

Konkurs për ilustruesit më të mirë

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh për të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fitues të Shkëlqyeshëm Çmimin 1,000 EUR secili ICIA është një organizatë ndërkombëtare, jofitimprurëse, e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së përmbajtjes në dritën e teknologjisë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për filma të shkurtër

Konkurs ndërkombëtar për filma të shkurtër

Afati i aplikimit: 01 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: kushdo Çmimi: kupon dhuratë me vlerë 500 euro secili në një dyqan të mirënjohur në internet A keni merak për natyrën? A dëshironi të jeni pjesë e një zgjidhjeje për sfidat? Ndjeheni krijues? INSPIROHUNI, GJENI NJË HISTORIKË, BËNI HULUMTIMIN TUAJ, RRËMBENI KAMERËN TUAJ DHE BËNI FILMIN TUAJ TË SHKURTËR TANI! Këtë vit ka 3 tema emocionuese: BUILD GREEN, LIVE GREEN (GREEN INFRASTRUKTURA) DITA E FUNDIT NË…

Read More

Konkurs nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar

Konkurs nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar

UNIONI I GAZETAREVE SHQIPTAR SHPALL KONKURSIN  “VANGJUSH GAMBETA” 2017 Unioni i Gazetarëve Shqiptarë, me mbështetje të JTI shpall konkursin për dhënien e çmimeve “Vangjush Gambeta 2017”, për raportimin më të mirë ekonomik të publikuar gjatë këtij viti nga gazetarë ekonomik nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Konkursi përfshin shkrimin më të mirë ekonomik të botuar në shtypin e shkruar përkatësisht atë të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë, si dhe një çmim për raportimin më të mirë ekonomik…

Read More

Konkurs ndërkombëtar mbi inovacionet teknologjike

Konkurs ndërkombëtar mbi inovacionet teknologjike

WSA është një sistem çmimesh me bazë nominimi. Për të aplikuar ju duhet të emëroheni nga një ekspert kombëtar i WSA ose një ambasadori i rinisë. Nominimet për WSA ndërkombëtare janë të mundshme përmes konkurseve kombëtare dhe përzgjedhjes kombëtare të paneleve të Ekspertëve. Ju lutemi lexoni me kujdes seksionin më poshtë. HAPI 1 Për të gjetur se kush është WSA National Expert ose Ambasadori i Rinisë, ju lutem klikoni këtu. Zyra e WSA-së do të…

Read More

Konkurs për esetë më të mira

Konkurs për esetë më të mira

Ambasada e Azerbajxhanit në Greqi ka ftuar Universitetin e Tiranës të jetë bashkëpunëtor për të dytin vit në Kokursin me Esse “Çfarë di unë për Azerbajxhanin. Ky aktivitet zhvillohet nga Ministria e Rinisë dhe Sporte të Republikës së Azerbajxhanit dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme në Republikën e Azerbajxhanit. Në këtë konkurs ftohen të marrin pjesë të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës nga mosha 18-29. Aplikuesit duhet që të përgatisin një esse me maksimalisht…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për projektet më të mira

Konkurs ndërkombëtar për projektet më të mira

Afati i aplikimit: 16 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: arkitektë, inxhinierë, planifikues, dizajnerë dhe ekspertë nga çdo disiplinë Çmimi: Çmimi i parë prej 180,000 rubla ruse (rreth 3,000 euro), çmimi i dytë prej 120,000 rubla ruse dhe çmimi i tretë prej 60,000 rubla ruse Shkolla e Urbanistikës së HSE-së po hap konkursin e saj të parë ndërkombëtar për studentët dhe profesionistët e rinj, me titull: Qytetet për një botë fluturuese. Konkursi promovon diskutime dhe hulumtime,…

Read More

Konkursi ndërkombëtar “hOUR City”

Konkursi ndërkombëtar “hOUR City”

Afati i fundit i aplikimit: 17 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët Çmimi: gjithsej 15,000 dollarë në para do të shpërndahen në mesin e ekipeve finaliste dhe skuadra fituese do të marrë deri në 25,000 dollarë ndihmë në natyrë nga AECOM për të zbatuar një pilot të propozimit të tyre Prezantuar nga AECOM dhe Van Alen Institute, me 100 Qytetet Elastike – pioniere nga Fondacioni Rockefeller, hOUR City është konkurrimi i këtij viti për Urban…

Read More
1 2 3 4 5 13