Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Afati i aplikimit: 25 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: projektues, studentë, mësues, profesionistë dhe të gjithë të interesuar në këtë temë, nga çdo pjesë e botës Çmimi: tre (3) dizajnet më të mira do të marin produkte të ndryshme të Apple Për të promovuar ushtrimin e dizajneve, MUMEDI, Muzeu i Dizajnit të Meksikës, i përfaqësuar nga Fondacioni MUMEDI, është duke bërë thirrje për aplikime në konkursin e hapur prej tij. Subjekti është vdekja, një konsideratë…

Read More