Konkurs ndërkombëtar eseje

Konkurs ndërkombëtar eseje

Afati i aplikimt: Qershor 15, 2017 Ky konkurs i përvitshëm i esesë organizohet në përpjekje për të shfrytëzuar energjinë, imagjinatën dhe iniciativën e rinisë së botës në promovimin e kulturës së paqes dhe zhvillimit të qëndrueshëm. Ai gjithashtu ka për qëllim të frymëzojë shoqërinë për të mësuar nga mendjet e reja dhe për të menduar rreth asaj se si secili prej nesh mund të bëjë një ndryshim në botë. Ky program është një aktivitet i…

Read More
1 4 5 6