Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët  në çdo fazë studimi nga mbarë bota Çmimi: projekti më i mirë do të shpërblehet me çmime, të cilat duhet të shpallen për konkursin për 2017. Fondacioni i Arsimit të Hidrogjenit (HEF) ka shpallur dhe ka hapur konkursin e saj ndërkombëtar për dizajnin e studentëve për 2017. Konkursi i Dizajnit të Studentëve të Hidrogjenit 2017 sfidon ekipet studentore nga e gjithë bota për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar mbi inovacionet teknologjike

Konkurs ndërkombëtar mbi inovacionet teknologjike

WSA është një sistem çmimesh me bazë nominimi. Për të aplikuar ju duhet të emëroheni nga një ekspert kombëtar i WSA ose një ambasadori i rinisë. Nominimet për WSA ndërkombëtare janë të mundshme përmes konkurseve kombëtare dhe përzgjedhjes kombëtare të paneleve të Ekspertëve. Ju lutemi lexoni me kujdes seksionin më poshtë. HAPI 1 Për të gjetur se kush është WSA National Expert ose Ambasadori i Rinisë, ju lutem klikoni këtu. Zyra e WSA-së do të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Paris

Konkurs ndërkombëtar në Paris

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 ora 14:00 në Paris (CET) Që nga viti 2006, çmimet e Iniciativës së Grave Cartier kanë mbështetur mbi 181 sipërmarrës femra në mbarë botën. Çdo vit, 18 finalistët që përfaqësojnë 6 rajone (Amerika Latine, Amerika e Veriut, Evropa, Afrika Sub-Sahariane, Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut, Azia-Paqësori) janë zgjedhur gjatë raundit të parë të konkursit. Këta finalistë janë të ftuar të marrin pjesë në javën e…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: korporatat, organizatat, individët dhe grupe individësh janë të gjithë të mirëpritur të aplikojnë, pavarësisht nga mosha, gjinia, përkatësia profesionale ose kombësia Çmimi: rreth 16,000 Euro Konkursi i Kokuyo Design Awards kohët e fundit është hapur për hyrjet për vitin 2017, për të zbuluar dhe njohur edhe një herë dizenjot funksionale të produktit nga e gjithë bota. Tema e konkurrencës për vitin 2017 është…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për esenë më të mirë

Konkurs ndërkombëtar për esenë më të mirë

Afati i aplikimit: 20 tetor 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë nxënësit e shkollave të mesme nga çdo vend i botës Çmimi: shpërblime monetare prej 500 USD, 350 USD dhe 150 USD Shkruani një ese prej jo më shumë se 900 fjalësh në ndonjë prej këtyre 4 temave të ndryshme: Çfarë aftësish të jetës mund t’i mësojnë studentët gjatë kolegjit? Cilat janë tre më të rëndësishmet dhe pse ?; Çfarë shihni si çështjen sociale më…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Zvicër

Konkurs ndërkombëtar në Zvicër

Afati i aplikimit: 3 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e arkitekturës nga e gjithë bota Çmimi ofron: mundësi për të krijuar sallën zvicerane në vend, në Seul, në shtator 2017, gjatë Kongresit të UIA 2017 Qyteti i Lozanës në Zvicër po organizon një konkurs ndërkombëtar për studentët e dizajnit në temën “Arkitektura dhe Uji”. Si mikpritësi i UIA-s themelues (Bashkimi Ndërkombëtar i Arkitektëve), Kongresi në vitin 1948, qyteti i Lozanës ka ofruar të organizojë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: projektues nga e gjithë bota Çmimi ofron: një fond total çmim prej më shumë se 95 000 USD Përshkrim Departamenti i Zhvillimit Ekonomik (DOED) i Qeverisë së Qytetit të Taipei ka hapur konkursin 2017 të Taipei International Design Award (TIDA) për regjistrim. Këtë vit është dhjetëvjetori i Çmimit Ndërkombëtar të Dizajnit të Taipei, Qeveria e qytetit të Taipei shtrin ftesën e saj për projektues…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në fotografi

Konkurs ndërkombëtar në fotografi

Afati i fundit i aplikimit: 9 Janar 2018 Kush mund të aplikojë: fotografë profesionistë, fotografë të rinj të moshës 12-19 vjeç, persona që studiojnë fotografinë Çmimet: shpërblime të holla prej 25,000 USD do t’i prezantohen fotografit të vitit dhe 5,000 dollarë për fituesin e përgjithshëm të konkursit të hapur 2018 Sony World Photography Awards, një nga garat kryesore të fotografisë në botë, tani është e hapur për aplikime. Edicioni i 11 i Çmimeve është shënuar…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për studiuesit e rinj

Konkurs ndërkombëtar për studiuesit e rinj

Afati i aplikimit: 01 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studiuesit e rinj Çmimi: 500 USD dhe një ftesë në konferencë Shoqata e Studimeve të Shekullit XIX (NCSA) ka kënaqësinë të shpallë Çmimin e Dijetarëve të Emergjencës 2018. Puna e studiuesve në zhvillim përfaqëson premtimin dhe të ardhmen afatgjatë të bursave ndërdisiplinore në studimet e shekullit të nëntëmbëdhjetë. Në njohjen e botimeve të shkëlqyera të kësaj konstituence të dijetarëve në zhvillim, ky çmim njeh një…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Japoni

Konkurs ndërkombëtar në Japoni

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: organizatat e bazuara në çdo vend, duke përfshirë Japoninë, duke zbatuar aktivitetet e ESD-së në komunitetet lokale Çmimi: 3,000 USD Bota është bërë më e ndërthurur dhe pa kufij, dhe ajo që ndodh do të ndikojë në pjesë të tjera të botës sot dhe në të ardhmen. Sfidat e ndryshme me të cilat ballafaqohemi, të tilla si ndryshimet klimatike, humbja e biodiversitetit dhe varfëria nuk…

Read More
1 2 3 4 5 6