Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Afati i fundit i aplikimit: 15 nëntor 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ profesionist ka të drejtë të hyjë në konkursin për karikaturat politike të shtypura në çdo botim të botuar kudo, në çdo gjuhë Çmimi: vendi i parë USD 10,000; Vendi i dytë USD 5.000; Vendi i tretë USD 3.000 Aplikimet e Kombeve të Bashkuara / Ranan Lurie tani janë të hapura për  konkursin e vitit 2017. Regjistrimet e paraqitura duhet të përfaqësojnë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: projektues, artistë, fotografë, ilustrues dhe studentë Çmimi: një total prej gjashtë shpërblimesh – pesë kryesore, dhe një çmim të veçantë Stereohype nis konkurrencën e saj të 13të të butonave (kopsave) Button Badge, duke bërë thirrje për dizajne të reja për vitin 2017, që vijnë nga çdo pjesë e botës. Vitin e kaluar, Konkursi i 12-të mori 949 regjistrime nga 279 dizajner individualë. 60 dizajne janë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për gazetarë

Konkurs ndërkombëtar për gazetarë

Afati i aplikimit: 25 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: Femrat gazetare nga e gjithë bota Përfitimet: Grante USD 230,000  për të mbështetur femrat gazetare Fondi i Howard G. Buffett i IWMF për Gazetaret Femra mbështet prodhimin e projekteve ambicioze dhe tregimet e pa raportuara në nivel global. Për nëntë vitet e ardhshme, IWMF do të ofrojë një total vjetor prej 230,000 dollarë amerikanë për grante për të mbështetur gratë gazetare në projektet dhe përpjekjet e tyre. Fondi…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Indi

Konkurs ndërkombëtar në Indi

Afati i fundit i aplikimit: 18 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: krijuesit e filmave jo profesional Çmimi: një shans për të fituar një udhëtim 12-ditor të të gjitha shpenzimeve të paguara në Indi Filmbërësit që dëshirojnë, ky është shansi për të kapur tregimet e komuniteteve që jetojnë në parajsën shumë tropikale të Indisë – Kerala falas përmes bursës së Filmit Botëror të Nomadit! Nëse jeni një krijues filmi, kjo është shansi juaj për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fituesit e quajtur të Shkëlqyeshëm do të marrin cmimin prej 1,000 EUR secili ICIA është një organizatë ndërkombëtare, apolitike, jofitimprurëse e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: artistët dhe krijuesit e gjeneratës së re për të treguar veprat e tyre Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të shpërblehet me 300,000 YEN (më shumë se 2,700 USD) Punimet artistike dhe produktet që propozojnë dritën për epokën e re dhe promovojnë ruajtjen e energjisë, bazuar në konceptin e ndriçimit të zgjuar të Yokohama, kanë të drejtë aplikimi. Nuk ka kufizime në lidhje…

Read More

Konkurs ndërkombëtar mbi sigurinë globale

Konkurs ndërkombëtar mbi sigurinë globale

Afati i fundit i aplikimit: 27 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ ose grup individësh ose organizate (nga sektori privat ose publik), i cili kontribuon në sigurinë globale Çfarë ofrohet: një çmim të holla prej rreth 9143.55 euro, të gjitha shpenzimet e udhëtimit për fituesin për të marrë pjesë në ceremoninë e dhënies së çmimeve në Gjenevë Në vitin 2015, nën ombrellën e Iniciativës së Kreativitetit dhe Inovacionit, GCSP dhe Programi i saj…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Afati i aplikimit: 30 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët në BA, MA dhe PhD në studimet e arteve të bukura, dizajnit, arteve pamore, nga çdo pjesë e botës Çmimet që do të jepen: një (1) Çmimi Special dhe shtatë (7) Shpallje Nderi Shoqata e Dizajneve Grafike PLAKART, në partneritet me Muzeun e Qytetit të Shkupit, shpall konkursin e 10-të Ndërkombëtar të Posterave të Studentëve (ISPC), Shkup 2017, mbi temën “Realiteti Artificial”….

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues, dizajner grafik, karikaturistë dhe artistë të tjerë Çmimi: shpërblime në para arrin përafërsisht. 4,600 euro për veprat më të mira Tschutti heftli, revista e futbollit zviceran ka hapur një konkurs të ilustruar për albumin e futbollit 2018 dhe fton të gjithë ilustruesit të marin pjesë. Që nga viti 2008, Revista ka botuar një album me etiketa me ekipet e futbollit të dizajnuara nga…

Read More
1 2 3 4 6