Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Afati i aplikimit: 20 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë Çmimi: 1,000 euro Federata Dimërore e Çiklizmit dhe projekti avokues i çiklizmit rus shpallin Konkursin për Dizajnin e Identitetit  për Kongresin e 6 Ndërkombëtar të Çiklizmit Dimëror, që po zhvillohet në Moskë, në shkurt 2018.   Kriteret e aplikimit: Të dy profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë dhe nuk ka kufizime mbi moshën ose vendin…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn nga LibreOffice

Konkurs ndërkombëtar në dizajn nga LibreOffice

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë projektuesit në mbarë botën për të kontribuar me idetë e tyre Çmimi: tre propozimet kryesore do të jepen me Slimbook KATANA Intel i5, kuti Nextcloud me Raspberry Pi 3 dhe Nitrokey Pro 3 Fondacioni i Dokumenteve po kërkon një identifikues të ri për Komunitetin LibreOffice dhe fton të gjithë dizajnuesit në mbarë botën që të kontribuojnë me idetë e tyre. Kriteret…

Read More

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Afati i fundit i aplikimit: 15 nëntor 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ profesionist ka të drejtë të hyjë në konkursin për karikaturat politike të shtypura në çdo botim të botuar kudo, në çdo gjuhë Çmimi: vendi i parë USD 10,000; Vendi i dytë USD 5.000; Vendi i tretë USD 3.000 Aplikimet e Kombeve të Bashkuara / Ranan Lurie tani janë të hapura për  konkursin e vitit 2017. Regjistrimet e paraqitura duhet të përfaqësojnë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: projektues, artistë, fotografë, ilustrues dhe studentë Çmimi: një total prej gjashtë shpërblimesh – pesë kryesore, dhe një çmim të veçantë Stereohype nis konkurrencën e saj të 13të të butonave (kopsave) Button Badge, duke bërë thirrje për dizajne të reja për vitin 2017, që vijnë nga çdo pjesë e botës. Vitin e kaluar, Konkursi i 12-të mori 949 regjistrime nga 279 dizajner individualë. 60 dizajne janë…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për gazetarë

Konkurs ndërkombëtar për gazetarë

Afati i aplikimit: 25 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: Femrat gazetare nga e gjithë bota Përfitimet: Grante USD 230,000  për të mbështetur femrat gazetare Fondi i Howard G. Buffett i IWMF për Gazetaret Femra mbështet prodhimin e projekteve ambicioze dhe tregimet e pa raportuara në nivel global. Për nëntë vitet e ardhshme, IWMF do të ofrojë një total vjetor prej 230,000 dollarë amerikanë për grante për të mbështetur gratë gazetare në projektet dhe përpjekjet e tyre. Fondi…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Indi

Konkurs ndërkombëtar në Indi

Afati i fundit i aplikimit: 18 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: krijuesit e filmave jo profesional Çmimi: një shans për të fituar një udhëtim 12-ditor të të gjitha shpenzimeve të paguara në Indi Filmbërësit që dëshirojnë, ky është shansi për të kapur tregimet e komuniteteve që jetojnë në parajsën shumë tropikale të Indisë – Kerala falas përmes bursës së Filmit Botëror të Nomadit! Nëse jeni një krijues filmi, kjo është shansi juaj për të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fituesit e quajtur të Shkëlqyeshëm do të marrin cmimin prej 1,000 EUR secili ICIA është një organizatë ndërkombëtare, apolitike, jofitimprurëse e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: artistët dhe krijuesit e gjeneratës së re për të treguar veprat e tyre Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të shpërblehet me 300,000 YEN (më shumë se 2,700 USD) Punimet artistike dhe produktet që propozojnë dritën për epokën e re dhe promovojnë ruajtjen e energjisë, bazuar në konceptin e ndriçimit të zgjuar të Yokohama, kanë të drejtë aplikimi. Nuk ka kufizime në lidhje…

Read More

Konkurs ndërkombëtar mbi sigurinë globale

Konkurs ndërkombëtar mbi sigurinë globale

Afati i fundit i aplikimit: 27 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ ose grup individësh ose organizate (nga sektori privat ose publik), i cili kontribuon në sigurinë globale Çfarë ofrohet: një çmim të holla prej rreth 9143.55 euro, të gjitha shpenzimet e udhëtimit për fituesin për të marrë pjesë në ceremoninë e dhënies së çmimeve në Gjenevë Në vitin 2015, nën ombrellën e Iniciativës së Kreativitetit dhe Inovacionit, GCSP dhe Programi i saj…

Read More
1 2 3 5