Konkurs fotografie

Konkurs fotografie

Konkursi i Fotografisë “NDRYSHE?” lidhur me parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm, aktivitet i projektit “YES- Youth Engaged in Society”. Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “ Fuqizimi i Shoqërisë Civile në Rritjen e Reziliencës së të Rinjve ndaj Ekstremizmit të Dhunshëm” i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga Terre des Hommes Shqipëri në partneritet me ISD , CCG dhe Universitetin Beder. Kjo ekspozitë ka si qëllim…

Read More

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Afati i aplikimit: 15 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: fotografë profesionistë dhe amatorë Çmimi: 6 fituesit do të shpërblehen me çmime të vlefshme nga organizatorët Fotografë profesionistë dhe amatorë nga e gjithë bota janë të ftuar të marrin pjesë në konkursin ndërkombëtar të fotografive, kushtuar ndryshimit të klimës dhe mbrojtjes së shtresës së ozonit, e cila do të mbahet nga 10 korriku deri më 11 shtator 2017. Konkursi i fotografisë mbahet në dy kategori:…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në fotografi

Konkurs ndërkombëtar në fotografi

Afati i fundit i aplikimit: 9 Janar 2018 Kush mund të aplikojë: fotografë profesionistë, fotografë të rinj të moshës 12-19 vjeç, persona që studiojnë fotografinë Çmimet: shpërblime të holla prej 25,000 USD do t’i prezantohen fotografit të vitit dhe 5,000 dollarë për fituesin e përgjithshëm të konkursit të hapur 2018 Sony World Photography Awards, një nga garat kryesore të fotografisë në botë, tani është e hapur për aplikime. Edicioni i 11 i Çmimeve është shënuar…

Read More

Konkurs fotografie nga Bashkimi Evropian

Konkurs fotografie nga Bashkimi Evropian

A interesoheni për mbrojtjen e mjedisit dhe e doni fotografinë? Atëhere filloni dhe shkrepni foto për një mjedis të gjelbër! Bashkohuni  në Javën e Gjelbër 2017, në Konkursin Kombëtar të Fotografisë në Mediat Sociale, për të kontribuar në mbrojtje të mjedisit. Fotografë profesionistë, por edhe amatorë, janë të ftuar të paraqesin përmes një fotografie origjinale, angazhimin e tyre për përmirësimin, mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit në #Shqipëri. Do të jetë publiku ai që do të votojë…

Read More

Konkurs për fotografitë më të mira

Konkurs për fotografitë më të mira

Konkursi i fotografisë (Photo Competition) – #SustainabilityForAL Çfarë nënkupton qëndrueshmëria mjedisore për ju? Një qytet në rritje, i cili i ruan ende hapsira të gjelbërta për qytetarët e tij? Plazhe të pastër, pa qese plastike? Të udhëtosh me biçikletë në vend që të përdorësh makinën? Rrëmbe aparatin fotografik dhe na trego perceptimin tënd për qëndrueshmërinë mjedisore! 10 fitues do të marrin, nga Ambasada e Suedisë, një çantë me dhurata të vogla, duke përfshirë edhe bileta…

Read More

Konkurs fotografie nga UNESCO

Konkurs fotografie nga UNESCO

Afati i aplikimit: 10 prill 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë mes moshës 18-35 vjeç Çmimi: Fotot më të mira do të shpërblehen me 500 USD; foto e dytë më e mirë me 250 USD dhe e treta me 100 USD Aplikacionet janë aktualisht të hapura për konkursin GEM Report Youth Photo nga UNESCO: Edukim për zhvillim të qëndrueshëm dhe Shtetësinë Globale. Qëllimi Zhvillimit të Qëndrueshëm të katert (SDG4) përqendrohet në edukim dhe ka për…

Read More

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Konkurs ndërkombëtar fotografie

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë, pavarësisht nga kombësia, prejardhja, mosha dhe përvoja Çmimi: USD 2000 për fituesin e përgjithshëm Ky konkurs fokusohet mbi atë se si qasja e energjisë ndryshon jetën e komuniteteve rurale në mbarë botën, dhe konceptin e “zgjuarsisë” dmth, jo vetëm sigurimin e energjisë jashtë rrjetit në fshatra, por si se energjia është duke u përdorur në mënyra të frytshme, të reja, dhe mënyra sipërmarrëse për…

Read More

Konkurs fotografie për Diversitetin dhe Integrimin

Konkurs fotografie për Diversitetin dhe Integrimin

Afati i aplikimit: 12 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e rinj, aktivistët, të gjithë njerëzit që vijnë nga e gjithë bota me pasion për fotografinë dhe fotografë amator apo profesional me këndvështrimet e tyre për diversitetin dhe integrimin Çmimet që do të jepen: kupona për pajisje themelore për foto / 150 EUR / 100 EUR / 50 EUR Foto Ekspozita është pjesë e Forumit Rinor “Refugjatët dhe Emigrantët në New Media në Evropën…

Read More

Konkurs fotografie me temë “Besimi në të ardhmen”

Konkurs fotografie me temë “Besimi në të ardhmen”

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Ftohen të gjithë fotografët e rinj të dërgojnë imazhet e tyre duke shfaqur “Besimi në të ardhmen” në vendin në të cilin jetoni. Si ju zgjidhni për ta përfaqësuar këtë temë në fotografinë tuaj është në dorën tuaj. Kriteret e pjesmarrjes: Ju keni liri të plotë krijuese në zgjedhjen tuaj për imazhin – ju mund të zgjidhni për riprodhimet e realiteteve objektive apo pozicione krejtësisht subjektive, një portret, një…

Read More

Hapen aplikimet për konkursin e fotografive me temë “The Humanity”

Hapen aplikimet për konkursin e fotografive me temë “The Humanity”

Afati i apikimit: 15 Prill 2017 Çmimet që do të ofrohen: 5 çmime do të ofrohen nga juria Çmimi i madh (Grand Awards) Çmimi Dokumentar (Documentary Awards) Çmimi Special i Jurisë (Jury’s Special Award) Çmimi Nominim (Nomination Awards) Çmimi Performancë (Performance Awards) Të 5 çmimet do të përfitojnë 2.000$ cash. Kush mund të aplikojë? Të gjithë fotografët në mbarë botën. Kriteret e vlerësimit: Vështirësia ne fotografim Teknikat fotografike të përdorura Vlerat e dokumentarit Për të aplikuar…

Read More