Konferencë në Qëndrën Multifunksionale TEN

Konferencë në Qëndrën Multifunksionale TEN

Për të përmbyllur me sukses edicionin e parë të konkursit “The Ban Ki-moon Essay Competition”, UN Youth Association of Albania organizon këtë konferencë me temën e këtij edicioni, “Breza në veprim: Beteja e të rinjve shqiptarë me plogështinë”. Konferenca do të ketë formën e një bisede interaktive midis panelit të të ftuarve, dhe të rinjve të cilët dëshirojnë të shprehin idetë e tyre mbi temën. Gjatë bisedës do të prezantohen idetë më interesante të përzgjedhura…

Read More

Konferencë në Fakultetin e Shkencave Sociale

Konferencë në Fakultetin e Shkencave Sociale

Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Mbrojtjes, Shtabin e Përgjithshëm të FA dhe Ministrinë e Punëve të Jashtme do të organizojnë ditën e martë, datë 4 Prill 2017 ora 10:30 Konferencën Jubilare me rastin e 8 vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO. Ky event do të organizohet në sallën Aula Magna, Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës. Për të mos u humbur! Për të gjithë të interesuarit konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në…

Read More

Konferencë në Tiranë

Konferencë në Tiranë

Data e zhvillimit: 31 Mars 2017 Vendi: Fakulteti i Shkecave Sociale Në Fakultetin e Shkencave Sociale, datë 31 mars, do të zhvillohet konferenca : ” 60° ANNIVERSARY OF THE TREATIES OF ROME , What future for the European project? ” Në këtë konferencë do të bëhet një prezantim i projektit dhe do të marin pjesë disa nga emrat me zë nga politika dhe jo vetëm. Për të parë axhendën në anglisht klikoni këtu Për të…

Read More

Konferenca studentore “Teknologjia që punëson”

Konferenca studentore “Teknologjia që punëson”

Në kuadër të Javës së Inovacionit, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e veçantë të Ministres për Inovacionin dhe Administratës Publike znj. Milena Harito, në partneritet me Universitetin e Biznesit dhe Teknologjisë Kosovë, dhe Divizionin UBT-CERT organizojnë për herë të parë konferencën studentore “Teknologjia që punëson” në datën 17 Maj. Punimet duhet të fokusohen në temën e Javës së Inovacionit “Teknologjia që punëson”, në ndikimin dhe evoluimin e sulmeve kibernetike në rritjen e…

Read More

Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Afati i aplikimir: 2 Qershor 2017 Kush mund të aplikojë: profesionistë të gjuhës dhe edukatorët e mësuesit,  administratorët e programit të shkrim-leximit dhe gjuhës, mësues të shkollave fillore dhe të mesme, lektorët e universitetit dhe profesorë, si dhe mësues-në-trajnim dhe studentët e diplomuar Vendi: 30- 31 Korrik 2017 Fukuoka, Japoni Mirë se vini në Konferencën e 3-të mbi globalizimin e dytë të përvetësimit të gjuhës dhe Edukimit (G-ardëz 2017). Kjo, ngjarje ndërkombëtare do të mbahet në Fukuoka, Japoni….

Read More

Konferencë ndërkombeëtare me temë “Mësojmë së bashku, të fortë së bashku”

Konferencë ndërkombeëtare me temë “Mësojmë së bashku, të fortë së bashku”

Në emër të Universitetit Khazar dhe Shkollës Dunya, po bëhen ftesa për të marrë pjesë në Konferencën e 5-të vjetore IB “Mësojmë së bashku, të fortë së bashku”, që do të mbahet më 29 prill, 2017 në Shkollën Dunya, Baku, Azerbajxhan. Objektivi kryesor i konferencës është që të nxjerrë në pah të nxënit e nxënësve; ajo synon të diskutojë aspekte të caktuara të procesit në tërësi – rritjen e të mësuarit të studentëve, administratën dhe mësuesit,…

Read More

Konferencë/Të jesh qytet sot

Konferencë/Të jesh qytet sot

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon ditën e premte, 17 Mars 2017, ora 10.30 konferencën e titulluar : “Të jesh qytet sot”. Prof. Stefano Boeri, arkitekti italian që ka zhvilluar planin rregullues të kryeqytetit të Shqipërisë TR030 dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës Z. Erion Veliaj do të flasin mbi planin urbanistik të Tiranës TR030, si një sfidë kulturore dhe ekonomike. Në tavolinën e rrumbullakët “Përfaqësia dhe qeverisja vendore: komunitetet qytetare drejt të…

Read More

Kongresi i tretë Mbarëkombëtar “Kujdesi gjatë shtatzënisë dhe lindjes”/Tiranë

Kongresi i tretë Mbarëkombëtar “Kujdesi gjatë shtatzënisë dhe lindjes”/Tiranë

Datat e zhvillimit:14-15 Prill 2017 Afati për dorëzimin e abstrakteve: 10 Mars 2017 Aplikoni për të marrë pjesë në Kongresin e III-të Kombëtar “KUJDESI GJATË SHTATZËNISË DHE LINDJES”, që do të zhvillohet në Datat 14-15 Prill 2017, në Tirana International Hotel, në Tiranë. Ky eveniment organizohet nga Shoqata Shqiptare e Shëndetit të Traktit Riprodhues (ShShTR) dhe Shoqata Shqiptare e Neonatologjisë (ShShN), nën patronazhin e Fondacionit të Mjekësisë Fetale (Fetal Medicine Foundation – FMF), Universitetit të Mjekësisë,…

Read More

Bursa për konferencën botërore të gazetarëve

Bursa për konferencën botërore të gazetarëve

Afati i aplikimit: 15 mars 2017 Kush mund të aplikojë: studentët amerikanë  dhe studentët ndërkombëtare Kosto: do të sigurohet mbështetje e plotë dhe  e pjesshme për të mbuluar udhetimin, strehimin Konferenca Botërore e gazetarëve të shkencës 2017 po ofron bursa që janë të destinuara për personat qe duan të marin pjesë në këtë konferencë. Kriteret e aplikimit: WCSJ2017 do të ofrojë trajnime të veçanta, mentorim, redaktim dhe mundësi  publikimi për studentët e interesuar me shkrim,…

Read More

Konferencë mbi Bashkimin Evropian/Kiev

Konferencë mbi Bashkimin Evropian/Kiev

Afati për aplikim është data 20 Shkurt. Model Bashkimi Evropian Kyiv është një simulim i politikës evropiane qëllimi kryesor i të cilit është të imitojë punën e institucioneve legjislative dhe ekzekutive të Bashkimit Evropian. Debutimi i saj në Kiev u zhvillua në mars të vitit 2016 dhe tani do të rritet në një traditë të përvitshme. MEU Kyiv është mbajtur në Taras Shevchenko Universiteti Kombëtar i Kievit, Ukrainë. Qëllimi kryesor i organizmit është të lidhë studentë…

Read More
1 2 3 4