Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë se si të zbatojnë teknikat e vëmendjes, kështu që mund të përmirësojnë komunikimin e tyre, marrëdhëniet dhe shëndetin emocional. Ky kurs do të fillojë më 13 nëntor 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 3 orë në javë Në fund të kursit mund të pajiseni me çertifikatë. Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët në fushat e IT-së nga vëndet e zhvilluara Bursa mbulon: Tarifat e shkollimit, një biletë udhëtimi, kostot e jetesës, sigurimin kombëtar mjekësor, shpenzimet e zhvendosjes Programi Global IT Technology (ITTP) në KAIST, një nga programet më të mira të bursave qeveritare për liderët e ardhshëm të TIK në vendet në zhvillim, po kërkon kandidatë për semestrin e Pranverës 2018. Programi ITTP ofron kurse…

Read More

Kurs online falas në komunikim

Kurs online falas në komunikim

Në këtë kurs 3-javor, aplikantët do të kuptojnë se si të komunikojnë informacion kompleks për të rritur audiencat dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre të komunikimit profesional. Do të ishte mjaft i nevojshëm për mësuesit, shkencëtarë, ekspertët të komunikimit, ekspertët financiarë dhe ekspertët mjekësor.Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë / javë Tema: Të komunikosh informacion kompleks Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion:…

Read More

Euro Coop/ Praktikë 6-mujore e paguar në Departamentin e Komunikimit

Euro Coop/ Praktikë 6-mujore e paguar në Departamentin e Komunikimit

Afati i aplikimit: 9 Tetor 2015 Pagesa: Minimumi i kompesimit 700 Euro (neto) në muaj Përshkrimi Euro Coop është zëri i tregtarëve bashkëpunues në Evropë. Ai sjell së bashku shoqatat kombëtare të konsumit në 19 vendet evropiane, të cilat përfaqësojnë 4500 kooperativa lokale / rajonale, duke punësuar 500,000 qytetarë në të gjithë Evropën, ku operojnë 36,000 dyqane, të cilat iu shërbejnë 32 milion konsumatorëve. Sekretariati i Euro Coop në Bruksel përfaqëson interesat e anëtarëve të saj para…

Read More