Praktikë nga Kombet e Bashkuara

Praktikë nga Kombet e Bashkuara

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me diplomë Bachelor, të diplomuar brenda tre viteve të para Përfitimet: stazh i paguar Aleanca e Qyteteve të Kombeve të Bashkuara – UANOC, një iniciativë e Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, i përgjigjet një konsensusi të gjerë midis kombeve, kulturave dhe feve që të gjitha shoqëritë janë të ndërvarura, të lidhura së bashku në zhvillimin dhe sigurinë e tyre dhe…

Read More

Trajnim nga Kombet e Bashkuara në Republikën Çeke

Trajnim nga Kombet e Bashkuara në Republikën Çeke

Afati i fundit i aplikimit: 27 gusht 2017 Kush mund të aplikojë:  të rinj të moshës 18 deri 30 vjeç, nga Shqipëria, Armenia, Azerbajxhani, Republika Çeke, Maqedonia, Gjeorgjia, Gjermania, Hungaria, Italia, Kosova, Portugalia, Federata Ruse, Serbia, Spanja Vendi: 06-13 Nëntor 2017 / Kapraluv Mlyn, Republika Çeke Ekoturizmi mund të përshkruhet si “udhëtim i përgjegjshëm në zonat natyrore që ruan mjedisin, mbështet mirëqenien e popullit vendas dhe përfshin interpretimin dhe edukimin”. Besohet se shumë komunitete lokale…

Read More

Praktikë e paguar nga Kombet e Bashkuara

Praktikë e paguar nga Kombet e Bashkuara

Afati i fundit i aplikimit: 10 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Përfitimet: Pagesë mujore prej 450 eurosh Lab Learning është një nga ekipet e programit në UNSSC, duke kërkuar t’u ofrojë organizatave të sistemit të OKB-së dhe stafit zgjidhje inovative dhe me kosto efektive për të mbështetur zhvillimin e stafit dhe rritjen e kompetencave të mësimit, menaxhimit dhe komunikimit dhe aftësive organizative. Kriteret e aplikimit: Aplikantët mund të meren në konsideratë nëse…

Read More

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Konkurs ndërkombëtar nga Kombet e Bashkuara

Afati i fundit i aplikimit: 15 nëntor 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ profesionist ka të drejtë të hyjë në konkursin për karikaturat politike të shtypura në çdo botim të botuar kudo, në çdo gjuhë Çmimi: vendi i parë USD 10,000; Vendi i dytë USD 5.000; Vendi i tretë USD 3.000 Aplikimet e Kombeve të Bashkuara / Ranan Lurie tani janë të hapura për  konkursin e vitit 2017. Regjistrimet e paraqitura duhet të përfaqësojnë…

Read More

Program vullnetarizmi nga Kombet e Bashkuara

Program vullnetarizmi nga Kombet e Bashkuara

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: organizata jofitimprurëse dhe vullnetarë në mbarë botën Vendi: online Programi i Vullnetarëve të Kombeve të Bashkuara (UNV) kontribuon për paqen dhe zhvillimin përmes vullnetarizmit në mbarë botën. Vullnetarizmi në internet lejon organizatat dhe vullnetarët që të bashkohen për të adresuar sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm – kudo në botë, nga çdo pajisje. Vullnetarizmi në internet është i shpejtë, i lehtë – dhe mbi të gjitha, i…

Read More

Mundësi aplikimi për projektet e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri

Mundësi aplikimi për projektet e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri

Ftohen organizatat e shoqerise civile,akademike dhe individe te interesuar: Projekti për demokracinë vendore (ReLOaD) fton organizatat e shoqërisë civile, akademikë, individë të interesuar të aplikojnë për tu bërë pjesë e Grupit Këshillimor pranë këtij projekti. Kjo strukturë do të ketë rol këshillues brenda projektit me synim forcimin e demokracisë vendore në Shqipëri nëpërmjet krijimit të një mjedisi nxitës për organizatat e shoqërisë civile në nivel vendor. Per me shume informacione klikoni këtu:

Read More

Mundësi punësimi nga Kombet e Bashkuara

Mundësi punësimi nga Kombet e Bashkuara

Programi Botëror i Ushqimit i Kombeve të Bashkuara është agjencia më e madhe humanitare në botë që lufton urinë në mbarë botën. Misioni i WFP është të ndihmojë botën të arrijë Zero Uri në jetën tonë. Çdo ditë, WFP punon në mbarë botën për të siguruar që asnjë fëmijë të mos shkojë në shtrat i uritur dhe se më të varfërit dhe më të prekurit, veçanërisht gratë dhe fëmijët, të mund të kenë qasje në ushqimin…

Read More

Program për rritje kapacitetesh nga Kombet e Bashkuara

Program për rritje kapacitetesh nga Kombet e Bashkuara

Afati i aplikimit: 28 Mars 2017 Entiteti i Kombeve të Bashkuara për Barazinë Gjinore dhe Fuqizimin e Grave (UN Women) ka në plan për të prokuruar nga organizatat fitimprurese dhe jo-fitimprurëse për të zhvilluar dhe kryer serinë e kurseve të aftësive bazë dhe praktike për gratë bizneset e vogla dhe grupet e fermereve në 4 (katër) zonat e përzgjedhura, përkatësisht Vau Dejës, Shkodër, Devoll Maliq për qasje në tregje, menaxhimin e agro-biznesit dhe aftësive financiare, konceptet e…

Read More

Program praktike e paguar në Helsinki

Program praktike e paguar në Helsinki

Afati i aplikimit: 31 mars 2017 dhe 30 shtator të çdo viti Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë që jetojnë ose punojnë në vendet në zhvillim dhe që janë në fazat e mëvonshme të PhD Shpërblimi: pagë mujore prej 1,600 euro, grant udhëtimi, sigurim mjekësor Aplikantët duhet të jenë të regjistruar në një program PhD (doktoraturë) dhe duhe të kenë treguar aftësinë për të kryer kërkime mbi ekonomitë në zhvillim.  Programi Internship PhD u jep…

Read More

Praktikë e paguar në Dizanj Grafik

Praktikë e paguar në Dizanj Grafik

Afati i aplikimit: 26 Mars 2017 Shpërblimi: 450 € për muaj Organizimi: UNSSC – Sistemi i Kombeve të Bashkuara Vendi: Italia, Torino UNSSC siguron një mjedis pune që reflekton vlerat thelbësore të Kombeve të Bashkuara: integritetin, profesionalizmin dhe respektin për diversitetin. Përshkrimi i detyrave Kolegji është duke kërkuar një praktikant të dizajnit grafik për të ndihmuar në zhvillimin e materialeve për të mbështetur aktivitetet e komunikimit të korporatave të Kolegjit. Detyrat do të përfshijnë – por…

Read More
1 2