Bursë për mësimdhënie të gjuhës Angleze

Bursë për mësimdhënie të gjuhës Angleze

Afati i aplikimit: 2 qershor 2017 (FINAL) Bashkësia e mësimdhënies së Atlas Corps është një mundësi e mësimdhënies angleze për profesionistët në zhvillim. Mundësitë që ofrohen janë një bashkëpunim në mes të Atlas Corps dhe dy partnerëve të tyre në Amerikën Latine – Zemra për Ndryshim dhe Vullnetarët Kolumbi, të cilët punojnë me agjenci të ndryshme qeveritare në Kolumbi dhe vende të tjera – nga Ministritë e Arsimit mbarëkombëtar dhe shkollat publike në programet e…

Read More