Konkurs eseje nga Olive Tree Awards

Konkurs eseje nga Olive Tree Awards

Thirrja për aplikime është hapur këtë vit për raundin e dytë të konkursit të eseve Olive Tree Awards. Rundi i parë u organizua me qëllim që të rinjtë të jepnin idetë e tyre për një Zhvillimit të Qëndrueshëm të OKB-së. Konceptuar dhe iniciuar nga Imtiaz Muqbil, redaktor ekzekutiv i Travel Impact Newswire, konkursi i eseve është një zgjerim i The Olive Tree, botimi i parë i këtij lloji i dizajnuar për të zhvilluar transportin dhe…

Read More