Kurse falas në Tiranë për gjuhën kineze

Kurse falas në Tiranë për gjuhën kineze

NJOFTIM! Hapen regjistrimet e reja per gjuhen kineze per semestrin e dyte. Instituti Konfuci-UT hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës kineze. Këto kurse zhvillohen pranë qendrës së Institutit Konfuci-UT (Godina Liria, Qyteti Studenti). Kurset ofrohen falas per studentet e Universitetit te Tiranes dhe kundrejt nje tarife minimale për të gjithë të interesuarit e tjere. Për tu regjistruar në kurset e reja të gjuhes kineze, jeni të lutur të plotesoni të dhënat tuaja online…

Read More

Kurs falas për gjuhën kineze në Tiranë

Kurs falas për gjuhën kineze në Tiranë

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës hap regjistrimet për studentët të cilët janë të interesuar të mësojnë gjuhën kineze pranë këtij Instituti. Kurset e gjuhës kineze zhivllohen në ambientet e Godinës “Liria”, Qyteti Studenti. Kurset zhvillohen 2 herë në javë, rreth 3-4 orë në javë. Mësimi i gjuhës kineze zhvillohet në anglisht-kinezisht. Për tu regjistruar në këtë kurs ju lutem, plotësoni formularin e regjistrimit këtu. Afati i fundit për regjistrim është data 14 Tetor 2016….

Read More

Kurs Kinezçe-Shqip, falas në internet

Kurs Kinezçe-Shqip, falas në internet

Gjuha kineze sot flitet nga rreth 1’200’000 folës, shumica e të cilëve janë banorë nga Kina dhe Republika Kineze, kurse një numër i vogël i folësve të kinezçes jetojnë jashtë këtyre shteteve. Forma standarde e gjuhës Kineze është Mandarin. Një folës i dialektit veri-lindor vështirë se mund të kuptohet me një folës të dialektit jug-perëndimor, për këtë arsye është pranuar dialekti Mandarinë si gjuha Kineze standarde. Rreth kursit Përmes këtij kursi, do të keni mundësinë të…

Read More