Konkurs dizajni në Taipei, Kinë

Qeveria e qytetit të Taipei organizon Eventin Ndërkombëtar  të Dizanjit në Taipei me temën e “Dizajnit për Qytetin Adaptues”, si një gjest i vazhdueshëm për botën, veçanërisht për ata që janë kreativ dhe kanë passion dizanjin, një gjest në projektimin e imazheve të markës urbane “Design Taipei; Dream Taipei”. Kjo është një thirrje e hapur për dizajne të jashtëzakonshme nga e gjithë bota dhe një përpjekje për të formësuar Taipei në një platformë konvergjente për…

Read More

Bursa universitare dhe pasuniversitare në Kinë

Bursa universitare dhe pasuniversitare në Kinë

Në kuadër të promovimit të shkëmbimeve ndërkombëtare në fushën e edukimit, kulturës, komunikimit, shkencës dhe teknologjisë, qeveria e Republikës së Kinës ka vënë në dispozicion për vitin akademik 2018-2019 dy kategori bursash për studime të avancuara në nivele universitare dhe pasuniversitare. Programi do të zhvillohet në disa universitete të Kinës me një kohëzgjatje prej 1 (një) viti duke i ofruar një mundësi studentëve që synojnë të ndjekin studimet e larta ose studentëve të cilët do…

Read More

Konkurs për ilustruesit më të mirë

Konkurs për ilustruesit më të mirë

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh për të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fitues të Shkëlqyeshëm Çmimin 1,000 EUR secili ICIA është një organizatë ndërkombëtare, jofitimprurëse, e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së përmbajtjes në dritën e teknologjisë…

Read More

Program vullnetarizmi në Kinë

Program vullnetarizmi në Kinë

Afati i aplikimit: në çdo kohë Kush mund të aplikojë: të gjitha kombësitë, kërkesa e vetme është një gjuhë e mirë e folur dhe motivimi për të marrë pjesë në projekt Shpenzimet: pjesëmarrja është pa pagesë dhe mbulon shumicën e shpenzimeve tuaja si shpenzimet e udhëtimit, sigurimin, vizën dhe akomodimin plus paratë e shpenzimeve ditore Qendra Angleze e Trajnimit  të Mbretërisë në qytetin Changle, Kinë po kërkon vullnetarë të rinj! Qendra ka nevojë për ndihmën tuaj…

Read More

Mundësi studimi me bursë në fusha të ndryshme studimi

Mundësi studimi me bursë në fusha të ndryshme studimi

Afati i fundit i aplikimit: 20 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nën moshën 35 vjeç që nuk janë shtetas të Republikës Popullore të Kinës Çmimi: bursat mbulojnë shkollimin, akomodimin dhe pagesë mujore Jilin Provinciale Bursa e qeverisë Universitetit të Shkencës dhe Teknologjisë  është një bursë e plotë e themeluar nga Qeveria Provinciale Jilin për të mbështetur Universitetin e Shkencës dhe Teknologjisë për të rekrutuar studentë të shquar ndërkombëtar për studime pasuniversitare në provincën…

Read More

Konkurs ndërkombëtar me temë “Të kuptosh Kinën”

Konkurs ndërkombëtar me temë “Të kuptosh Kinën”

Afati i aplikimit: 28 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët e universiteteve dhe qytetarët e Shqipërisë, Bosnje dhe Hercegovinës, Bullgarisë, Kroacise, Republika Çeke, Estonise, Letonise, Lituanise, Hungarise, Maqedonise, Malit të Zi, Polonise, Rumanise, Serbise, Sllovakise dhe Sllovenise Limiti i moshës për aplikantët është 28 vjeç Çmimet: Çmimi i parë: Laptop,  Çmimi i 2: Smartphone, Çmimi i 3: Android Tablet Qëllimi i konkursit është të rrisë ndërgjegjësimin për rëndësinë e Kinës dhe  bashkëpunimit 16…

Read More

24 bursa për studime doktorature, master dhe bachelor të ofruara në Kinë

24 bursa për studime doktorature, master dhe bachelor të ofruara në Kinë

Afati i aplikimit: 30 Prill 2017 Fusha e studimit: Të gjitha lëndët Universiteti Xiamen po ofron deri në 24 bursa për doktoraturë, master dhe studentë. Këto bursa janë në dispozicion për studentët e huaj (jo-kineze) për vitin 2017 . Numri i bursave: 24 bursa ( 8 për studentët e doktoraturave, 11 për studentët e masterit dhe 5 për studentët Bachelor) Kriteret e aplikimit: Aplikantët duhet të jenë shtetas jo-kineze në gjendje të mirë shëndetësore. Sfondi arsimore…

Read More

Studioni në Kinë me bursë ne degët që dëshironi

Studioni në Kinë me bursë ne degët që dëshironi

Afati përfundimtar i aplikimit: 30 Prill 2017 Kush mund të aplikojë? Mund të aplikojnë studentët ndërkombëtarë të interesuar për të studiuar doktoraturë, master, bachelor, programin e lartë dijetar, programin afatgjatë të gjuhës dhe programin e shkëmbimit. Çfarë ofrojnë bursat? Bursat ofrojnë mbulimin e tarifave të shkollimit në tërësi ose pjesërisht plus strehim. Kriteret e aplikimit: Të jenë të ligjshëm për të aplikuar: Aplikantët duhet të jenë shtetas jo-kineze dhe të jenë në shëndet të mirë; Për…

Read More