Bursë kërkimore në arkitekturë dhe dizajn

Afati i Aplikimit: 24 Korrik, 2017 Programi M + / Design Trust Research Fellowship synon të mbështesë një projekt kërkimor origjinal që heton çështjet që kanë të bëjnë me projektimin dhe arkitekturën në rajonin e deltës së lumit Pearl River dhe në mes të rajonit dhe pjesëve të tjera të botës. Përveç zgjerimit të njohurive aktuale në këto fusha, shpresohet se gjetjet nga shoqëria do të informojnë edhe blerjet e ardhshme dhe programet e tjera…

Read More

Mundësi financimi për projekte dhe ide kërkimore

Mundësi financimi për projekte dhe ide kërkimore

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Qytetarët e Shteteve të Bashkuara ose të huajt Grantet: 10,000 USD e fondeve që do të përdoren deri në një vit të kërkimit dhe të shkrimit Proceset e marrëveshjes së negociatave në Kongres janë nën stres të madh, por dihet shumë pak për mekanizmat, sfidat dhe mjetet juridike për këtë problem. Duke u mbështetur në punën aktuale të programit Anxiations of Democracy dhe angazhimin e Këshillit…

Read More