Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Afati i aplikimit: 30 Maj 2017 Aplikoni tani për të marrë pjesë në #ICTYouthCamp”! Për ju të rinj të apasionuar pas Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit, që keni ide interesante në këtë fushë, Partnerët Shqipëri do të organizojë në qershor kampin e rradhës. ICT Youth Camp është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që do t’ju ndihmojë të rrisni njohuritë dhe aftësitë tuaja në fushën e #TIK, si dhe të zhvilloni një plani biznesi mbi…

Read More

Kamp rinor ndërkombëtar në Baku, Azerbajxhan

Kamp rinor ndërkombëtar në Baku, Azerbajxhan

Afati i aplikimit: 31 korrik 2016 Mund të aplikojnë: Të rinj nga e gjithë bota, 18-30 vjeç Vendtakimi: 26-30 gusht, Baku, Azerbajxhan Përshkrimi Një nga objektivat e Great Silk Way International Youth Union është që të organizojnë kurse të ndryshme ndërkombëtare trajnimi dhe seminare, tryeza të rrumbullakëta, ekspozita, konferenca, maratona bamirësie, forume dhe ngjarje të tjera që kanë për qëllim të mësuarit multi-kulturor. Kjo organizatë vlerëson se është e rëndësishme për të zbatuar këtë projekt në…

Read More