Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Afati i aplikimit: 30 Maj 2017 Aplikoni tani për të marrë pjesë në #ICTYouthCamp”! Për ju të rinj të apasionuar pas Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit, që keni ide interesante në këtë fushë, Partnerët Shqipëri do të organizojë në qershor kampin e rradhës. ICT Youth Camp është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që do t’ju ndihmojë të rrisni njohuritë dhe aftësitë tuaja në fushën e #TIK, si dhe të zhvilloni një plani biznesi mbi…

Read More