Mundësi praktike nga BBC

Mundësi praktike nga BBC

Afati i fundit i aplikimit: 28 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: avokatë nga të gjitha fushat Përfitimet: 32.000 euro në vit BBC është duke kërkuar për katër të diplomuar të LPC të cilët mund të fillojnë punën  në shtator 2019. Kandidatët e suksesshëm për skemën e trajnimit ligjor të BBC-së 2019 do të kenë mundësinë të punojnë si pjesë e ekipit të zgjeruar ligjor të BBC-së për dy vjet trajnime të shkëlqyera dhe përvojë unike…

Read More

Mundësi studimi me bursë në fushën e Drejtësisë

Mundësi studimi me bursë në fushën e Drejtësisë

Afati i aplikimit: Shkurt – Korrik Kush mund të aplikojë: Personat që kanë diplomë të Shkollës së Drejtësisë Vendi: KocUniversity – İstanbul Shkolla Juridike e Universitetit Koç synon të ushqejë avokatë krijues dhe të sofistikuar me kurset e saj të pasura me përmbajtje në të drejtën publike, të drejtën private dhe programin e saj thelbësor, i cili u mundëson studentëve të shkëlqejnë në disiplina të ndryshme. Programi i Shkollës së Ligjit reagon me sukses për…

Read More