Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët në fushat e IT-së nga vëndet e zhvilluara Bursa mbulon: Tarifat e shkollimit, një biletë udhëtimi, kostot e jetesës, sigurimin kombëtar mjekësor, shpenzimet e zhvendosjes Programi Global IT Technology (ITTP) në KAIST, një nga programet më të mira të bursave qeveritare për liderët e ardhshëm të TIK në vendet në zhvillim, po kërkon kandidatë për semestrin e Pranverës 2018. Programi ITTP ofron kurse…

Read More

Vend i lirë pune në Tiranë

Vend i lirë pune në Tiranë

ADISA ka shpallur disa vende vakante pranë zyrave qendrore të saj. Pozicioni vakant aktual është ai i Përgjegjësit të Sektorit të IT dhe Sistemeve (Databaza). Kriteret e pozicionit: Të ketë mbaruar studimet e larta dhe të zotërojë diplomë Master Shkencor në shkenca Informatike, Ekonomike dhe Shkenca Ekzakte (profilet e preferuara: Shkenca Informatike / Informatike Ekonomike). Diploma e nivelit Bachelor duhet të jetë në të njëjtën fushë me atë të masterit. Njohuri në fushën e legjislacionit…

Read More

Kurs online falas në Teknologji

Kurs online falas në Teknologji

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikanti do të mësojë si të shkruajë faqet e uebit dhe faqet e internetit duke zotëruar teknikat e kodimit HTML5 dhe praktikat më të mira. Ky kurs do të fillojë më 30 maj 2017. Kursi në shikim të parë Gjatësia: 6 javë Përpjekja: 6-8 orë pw Tema: Shkenca kompjuterike Institucioni: World Wide Web Consortium (W3C) dhe edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: falas Certifikata e disponueshme: Po, Shto një Certifikatë të Verifikuar…

Read More

Kurs online falas/Si të kodojmë

Kurs online falas/Si të kodojmë

Në këtë kurs shtatë-javor, aplikantët do të mësojnë dizajnin sistematik të programit – si të shkruajnë programe që tregojnë një histori të qartë për atë që bëjnë, të mirë-testuar, dhe të lehtë për tu përmirësuar. Kursi do të fillojë më 25 prill, 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 8-10 orë/javë Lënda: Shkenca Kompjuterike Institucioni: Universiteti i British Columbia dhe edX Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Seanca: Kursi fillon më 25 prill, 2017 Si të bëheni pjesë…

Read More

Falas/ Shkollë verore në Hollandë

Falas/ Shkollë verore në Hollandë

Universiteti i Twente (UT), ju mirëpret në shkollën e saj verore “Sipërmarrja Sociale e drejtuar nga IT”. Ajo do të zhvillohet në 15-26 gusht në Enschede, Hollandë. Pjesëmarrja juaj, ushqimi dhe akomodimi janë falas! Dhe për studentët që udhëtojnë nga jashtë, ofrohet maksimumi 100 Euro rimbursim të shpenzimeve të udhëtimit. Akademia Verore Twente në Sipërmarrjen Sociale të drejtuar nga IT synon të zgjedhë 40 studentë nga shkollat e mesme, universitete dhe të diplomuar nga e gjithë…

Read More