Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Aplikantët do të mësojnë ruajtjen e të dhënave magnetike, motorët, transformatorët dhe spintronikën. Ky kurs do të fillojë më 16 gusht 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 8-12 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 16 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit: Fizikë, dhe kimi në nivelin e vitit të parë universitar Njohja me strukturën e materialeve dhe lidhjen Një sfond njohurish në fizikë është i dobishëm,…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë se si të dizajnojnë me sukses hulumtimin e tyre dhe të kuptojnë parimet themelore të hulumtimit pasuniversitar nga një perspektivë inxhinierike. Ky kurs do të fillojë më 5 korrik 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Wits University dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 5 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Kursi synon kërkimet inxhinierike pasuniversitare në nivelin master dhe doktoraturë. Megjithatë, përmbajtja…

Read More

Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Në këtë kurs kandidatët do të fitojnë njohuri për shërbimet urbane të ujit, duke u fokusuar në teknologjitë konvencionale për trajtimin e ujit të pijshëm. Kursi do të fillojë më 2 gusht 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 6-8 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Delft University of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 2 gusht 2017 Kërkesat e aplikimit: Rekomandohet niveli i shkollës së mesme në matematikë dhe kimi. Si të bashkoheni…

Read More

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë etikën tradicionale dhe aspektet racionale në shkencë dhe inxhinieri për të përmirësuar mirëqenien njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 28 qershor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Tokios dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 28 qershor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një…

Read More

Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë se si të përdorin mendjen e TU Delft për të hetuar shkaqet e ngjarjeve të tilla kështu që ju mund t’i parandalojnë ato në të ardhmen. Ky kurs do të fillojë më 17 tetor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Delft University of Technology (TU Delft) dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 17 tetor 2017 Kërkesat e aplikimit: Shkolla e…

Read More

Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Në këtë kurs, aplikantët do të zbulojnë shkencën dhe kompleksitetin prapa botës emocionuese të sistemeve të metrove, tramvajave dhe hekurudhave. Kursi do të fillojë më 11 tetor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Delft University of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 11 tetor 2017 Kërkesat e pranimit: Njohuri të shkollës së mesme. Si të bëheni pjesë e kursit: Shko në faqen e internetit të kursit…

Read More

Kurs online falas në Inxhinieri

Kurs online falas në Inxhinieri

Nxënësit do të punojnë në idenë tuaj në një mjedis ekipi dhe  shembuj të themeluesve dhe start-ups do të përdoren gjatë kursit për të filluar diskutime te ndryshme. Ky kurs do të fillojë më 16 maj 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Delft University of Technology (TU Delft), Universiteti Wageningen & Research dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 16 maj 2017 Si të bëheni pjesë e kursit:…

Read More

Praktikë e paguar në Australi

Praktikë e paguar në Australi

Afati i aplikimit: 27 Shkurt 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Shpërblimi: pagë prej 1300 USD në muaj (ose një pjesë e saj)   Aplikimet janë të mirëpritura nga studentët Inxhinierisë së mjedisit dhe asaj civile në vendet jashtë Australisë që kanë përfunduar 2 ose 3 vjet studimi në nivel të studimeve  BA për të punuar me grupe të fuqishme kërkimore në UNSW për një kohëzgjatje 8-javë çdo vit. Praktikantët do të përzgjidhen bazuar në…

Read More

5 kurse online mbi Inxhinierinë

5 kurse online mbi Inxhinierinë

Kurse online duke qënë të lirë, të përshtatshëm dhe të lehtë për të hyrë mund të ju ofrojnë një bazë të mirë të njohurive. Këto janë 5 kurset më të mira online mbi inxhinierinë nga Massachusetts Institute of Technology (MIT) 1. Si dhe pse Machines Work Është mësuar fillimisht në vitin 2002. Ky kurs përfshin një pasuri materialesh, duke përfshirë shënimet e leksioneve, shënimet laboratorike, detyra, dhe udhëzime të dobishme software. 2. Mekanika fluide Është mësuar…

Read More