Praktikë nga Walt Disney Animation Studios

Praktikë nga Walt Disney Animation Studios

Walt Disney 2018 Talent Development Artist – Animation Trainee Program Mundësi e mrekullueshme për të përjetuar artin e animacionit dhe të jeni pjesë e Walt Disney Animation Studios. Programi i Zhvillimit të Talenteve fillon me një trajnim impresiv duke iu ofruar pjesëmarrësve mundësinë për të kuptuar mirë aftësitë e tyre të reja, për të përsosur dhe për të përforcuar fushat kyçe, për t’i zbatuar ato në botën reale dhe për të punuar nën drejtimin e…

Read More

Intership pranë NDI Albania

Intership pranë NDI Albania

Instituti Kombëtar Demokratik për Çështjet Ndërkombëtare (NDI) po kërkon një praktikant që të angazhohet me kohë të pjesshme në zyrën e vendosur në Tiranë: Praktika do të zhvillohet gjatë periudhës shtator – nëntor 2018, me mundësinë për një zgjatje prej tre muajsh. Pozita parashikon angazhimin me kohë të pjesshme dhe orari i punës do vendoset sipas një marrëveshjeje me kandidatin e zgjedhur. Praktikanti do të ndihmojë NDI-në në projektet dhe aktivitetet në vazhdim. Përgjegjësitë primare…

Read More

Mundësi praktike pranë Komitetit Shqiptar të Helsinkit

Mundësi praktike pranë Komitetit Shqiptar të Helsinkit

THIRRJE PËR INTERNSHIP Kohëzgjatja: 3 muaj Afati i fundit për aplikim: 9 Mars 2018 Numri i praktikantëve: 2 (dy) Adresa: Rr. Brigada VIII, Pll. Tekno Projekt, Shk.2, Ap.10, Kati 6 Tirana, Albania Komiteti Shqiptar i Helsinkit hap aplikimet për praktikant/e. KShH i bën thirrje gjithë të rinjve që dëshirojnë të angazhohen në mbrojtje të të drejtave të njeriut, të bëhen pjesë e programit të internshipit. Praktika do të zhvillohet pranë zyrave të Komitetit Shqiptar të…

Read More

Intership në Studio Ligjore

Intership në Studio Ligjore

Zyra e Karrierës, Fakulteti Drejtësisë në bashkëpunim me një Studio Ligjore është e hapur për të mirëpritur studentë që duan të kryejnë internship. Kohëzgjatja e Internshipit do të jetë gjashtë muaj. Kriteret që aplikantët duhet të plotësojnë janë: a) Studentë të vitit të dytë Master (Civil ose Publik) b) Të jetë njohës i Gjuhës Angleze/Italiane c) I përkushtuar për të vazhduar karrierën në Avokati. Aplikimet janë të hapura deri më 20 Shkurt 2017. Për të…

Read More