Iniciativa humanitare “Bëj një fëmijë të lumtur”

Iniciativa humanitare “Bëj një fëmijë të lumtur”

Po mbahet një fushatë për të ndihmuar fëmijët e vegjël pa mundësi ekonomike. Bashkohuni në këtë nismë për t’u shprehur fëmijëve solidaritetin dhe mbështetjen e shoqërisë, dashurinë dhe përkrahjen e të gjithëve! Lodrat, veshjet dhe librat mund t’i dërgoni pranë zyrës së Partnerëve Shqipëri, nga e hëna në të premte ora 8.30-17.00, deri në datën 31 maj. Shpërndarja e dhuratave tek institucionet rezidenciale të përkujdesjes për fëmijët jetimë do të zhvillohet në datën 9 qershor….

Read More

Trajnime mbi Promovimin e Iniciativave Rinore

Trajnime mbi Promovimin e Iniciativave Rinore

Afati i aplikimit: 10 Maj 2017 Instituti Demokratik Amerikan (NDI) fton të rinj e të reja të moshës 18-30 vjeç, nga forumet rinore të partive politike, këshillat bashkiakë, aktivistë të shoqërisë civile dhe gazetarë investigativ, të aplikojnë për tu bërë pjesë e programit të NDI-së. Ky program synon promovimin e transparencës, llogaridhënies dhe integritetit në vendimmarrjen publike me qëllim luftimin e korrupsionit. Programi do të fillojë në maj 2017 deri në mars 2018 dhe do…

Read More

Forumi i Iniciativave të Qytetarëve Evropianë në Francë

Forumi i Iniciativave të Qytetarëve Evropianë në Francë

Afati i aplikimit: 1 qershor 2017 Ksuh mund të aplikojë: projekt udhëheqësit e moshës 18-30 Vendi: Nantes, France A jeni moshës 18-30? Jeni  duke udhëhequr një projekt të projektuar për të forcuar nocionin e qytetarisë, të jetuarit së bashku në qytetin tuaj? Ejani për ta paraqitur dhe të ndani  atë me të tjerët në Nantes (Francë) me më shumë se 60 pjesëmarrës të tjerë dhe 30 projekte të reja nga e gjithë Europa! Kriteret e…

Read More