Takim informues mbi studimet me bursë në Gjermani

Takim informues mbi studimet me bursë në Gjermani

Informohuni ne lidhje me bursat e studimit te ofruara nga DAAD per vitin akademik 2018-2019! Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman DAAD ofron edhe këtë vit bursa për qëndrime afatgjata dhe afatshkurtra në Gjermani. Kush mund të aplikojë: Studentë dhe studiues të të gjitha fushave. Bursat ofrohen për studime master si dhe për shkolla verore. Për më tepër informacion mbi këto bursa do të mbahet një sesion informimi ditën e martë datë 23 maj 2017 në…

Read More

Takim informues për studimet me bursë

Takim informues për studimet me bursë

Takim informues mbi Bursat Erasmus + Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë në Takimin informues mbi Bursat Erasmus +. Ditën e Martë datë 23 Maj 2017 ora 14:00 – 15:00 në sallën Aula Magna 001 Fakulteti i Shkencave Sociale do të mbahet një seancë informuese nga specialistët e bursave të programit Erasmus+. Kjo seancë ka si qëllim informimin e studentëve lidhur me mënyrën e aplikimit, dokumentacionin e nevojshëm dhe të gjithë hapat e tjerë…

Read More

Tryeza e rrumbullakët nga nisma studentore “Një shtëpi, një mburojë për trashëgiminë kulturore”

Tryeza e rrumbullakët nga nisma studentore “Një shtëpi, një mburojë për trashëgiminë kulturore”

“Tryeza e Rrumbullakët” Nisma studentore “Një shtëpi, një mburojë për trashëgiminë kulturore” organizoi ditën e premte, 24 shkurt tryezën e rrumbullakët kushtuar ndërtimit të një muzeu për Gjergj Fishtën. Në aktivitetin e zhvilluar në Bibliotekën e Lezhës ishin të pranishëm zëvendësministri i Kulturës, Zef Çuni, zëvendësministri i Zhvillimit Urban, Gjon Radovani, studiuesi Tonin Çobani, përfaqësues të pushtetit vendor dhe të komuniteteve fetare, shkrimtarë, artistë, biznesmenë, arkitektë e dashamirës të veprës së Fishtës. Takimi i shërbeu…

Read More

Seancë informimi mbi mundësitë e studimeve me bursë për studentët dhe të rinjtë

Seancë informimi mbi mundësitë e studimeve me bursë për studentët dhe të rinjtë

Jeni të interesuar për të studiuar jashtë? Universiteti I Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme, do të organizojnë në datën 24 shkurt 2017, ora 10:30, në ambientet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, aktivitetin me titull: “Dita e Hapur: Mundësitë për Bursa për studentët dhe të rinjtë” . Universiteti I Tiranës, në bashkëpunim me MPJ, do të njohë studentët shqiptarë dhe të rinjtë që janë të interesuar për të vazhduar studimet e…

Read More