Konkurs ndërkombëtar për idetë më të mira

Konkurs ndërkombëtar për idetë më të mira

Afati i aplikimit: 1 mars 2018 Kush mund të aplikojë: çdo individ, organizatë ose qeveri që ka një zgjidhje inovative dhe praktike për nevojat dhe problemet e strehimit nga çdo vend i botës Çfarë ofrohet: një çmim prej 10,000 GBP Aplikimet tashmë janë hapur për konkursin e World Habitat Awards 2017-2018, për zgjidhje praktike, inovative dhe të qëndrueshme për çështjet aktuale të strehimit në mbarë botën. Çmimet Botërore Habitat u krijuan në 1985 nga Fondacioni…

Read More

Konkurs për esetë më të mira

Konkurs për esetë më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentët në të gjithë botën Përfitimet: Çmimi prej USD 1.000 Themeluar nga mendimtarët dhe novatorët e transmetimit, iPrice Group u krijua me qëllim të përmirësimit të përvojës së blerjeve online për konsumatorët dhe tregtarët online. Granti i inovatorëve iPrice është një iniciativë e veçantë për studentët si në shkollat e mesme ashtu edhe në arsimin terciar për t’u bërë zgjidhës të problematikave në…

Read More

Konkurs ndërkombëtar mbi inovacionet teknologjike

Konkurs ndërkombëtar mbi inovacionet teknologjike

WSA është një sistem çmimesh me bazë nominimi. Për të aplikuar ju duhet të emëroheni nga një ekspert kombëtar i WSA ose një ambasadori i rinisë. Nominimet për WSA ndërkombëtare janë të mundshme përmes konkurseve kombëtare dhe përzgjedhjes kombëtare të paneleve të Ekspertëve. Ju lutemi lexoni me kujdes seksionin më poshtë. HAPI 1 Për të gjetur se kush është WSA National Expert ose Ambasadori i Rinisë, ju lutem klikoni këtu. Zyra e WSA-së do të…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për projektet më të mira

Konkurs ndërkombëtar për projektet më të mira

Afati i aplikimit: 16 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: arkitektë, inxhinierë, planifikues, dizajnerë dhe ekspertë nga çdo disiplinë Çmimi: Çmimi i parë prej 180,000 rubla ruse (rreth 3,000 euro), çmimi i dytë prej 120,000 rubla ruse dhe çmimi i tretë prej 60,000 rubla ruse Shkolla e Urbanistikës së HSE-së po hap konkursin e saj të parë ndërkombëtar për studentët dhe profesionistët e rinj, me titull: Qytetet për një botë fluturuese. Konkursi promovon diskutime dhe hulumtime,…

Read More

Konkurs mbi idetë më të mira

Konkurs mbi idetë më të mira

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: njerëz nga e gjithë bota midis moshës 18 dhe 35 vjeç Përfitimet: Çmimi 50,000 euro në para Aplikimet janë të hapura për “Çmimet Unilever Young Entrepreneurs Awards” për të mbështetur dhe festuar të rinjtë frymëzues nga e gjithë bota me iniciativa, produkte apo shërbime ekzistuese që po trajtojnë disa nga sfidat më të mëdha të qëndrueshmërisë së planetit. Çmimet Unilever Young Entrepreneurs Awards do të…

Read More

Kurs online falas mbi idetë inovative në biznes

Kurs online falas mbi idetë inovative në biznes

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë të marrin konkurrencën duke krijuar ide të suksesshme dhe inovative të biznesit përmes një kuptimi të plotë të nevojave të konsumatorëve. Kursi do të fillojë më 19 korrik 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 6-8 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: RWTH Aachen University dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 19 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit: Nuk ka parakushte të detyrueshme por përfundimi i suksesshëm…

Read More

Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017 Kush mund të aplikojë: sipërmarrës të rinj dhe në rritje nga e gjithë bota Përfitimet: frekuentimi është pa pagesë për të huajt dhe për qytetarët japonezë që aktualisht nuk jetojnë në Japoni Jeni të interesuar në ndërmarrësi? Keni një ide si për fillim? Keni nevojë për ndihmë? Mësoni nga më të mirët në Shkollën Verore të Shkollës Fillestare të Kiotos, ose KS³ për programin e  sipërmarrjes japoneze,…

Read More

Konkurs global për studentët

Konkurs global për studentët

Afati i fundit i aplikimit: 17 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët Çmimi: gjithsej 15,000 dollarë në para do të shpërndahen në mesin e ekipeve finaliste dhe skuadra fituese do të marrë deri në 25,000 dollarë ndihmë në natyrë nga AECOM për të zbatuar një pilot të propozimit të tyre Prezantuar nga AECOM dhe Van Alen Institute, me 100 Qytetet Elastike – pioniere nga Fondacioni Rockefeller, hOUR City është konkurrimi i këtij viti për…

Read More

Konkurs nga Ministria Gjermane e Arsimit dhe Shkencës

Konkurs nga Ministria Gjermane e Arsimit dhe Shkencës

Konkursi Green Talents Shkencëtarë të rinj vini re: Ju doni ti ktheni sfidat globale në mundësi dhe në këtë mënyrë të krijoni kushte të mira jetese për të gjithë? Ministria Federale e Arsimit dhe Shkencës shpall sërisht konkursin Green Talents: International Forum for High-Potentials in Sustainable Development. Kush mund të aplikojë: Shkencëtarë të rinj dhe të talentuar në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm mund të aplikojnë deri më 23 maj 2017 për gjithsej 25 vendet…

Read More