Forumi Për të Rinjtë Kreativë në Francë

Forumi Për të Rinjtë Kreativë në Francë

Afati i aplikimit: 1 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës të moshës 18 dhe 30 vjeç, nga një shtet anëtar i Këshillit të Evropës (+ Bjellorusi) Vendi: 25-28 tetor 2017 në Nantes, Francë Së bashku me shoqatat lokale, Nantes Metropole dhe Qyteti i Nantes po organizojnë edicionin e 9-të të Nantes Creative Generations Forum më 25-28 tetor 2017. Kudo në Evropë, nga Amsterdami në Séville, nga Varshava në Nantes, qytetarët e rinj krijojnë, angazhohen…

Read More