Fitoni 2000 Euro/ Konkurs me ide inovative

Fitoni 2000 Euro/ Konkurs me ide inovative

Yunus Social Business dhe Instituti për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit organizojnë në datat 24-25 Maj aktivitetin Hap!de BARCAMP në kuadër të Programit “Social Impact Award Albania 2018”. Mirëpresim të gjithë të rinjtë me ide inovative në sektorin e Agro-Turizmit të dërgojnë aplikimet brenda datës 20 Maj. Aktiviteti do të realizohet në Pogradec dhe të gjitha shpenzimet (akomodimi + ushqimi) janë të mbuluara. Tre idetë më të mira do të konkurojnë për të qenë pjesë…

Read More

Konkurs mbi projektet më të mira inovative

Konkurs mbi projektet më të mira inovative

Afati i aplikimit: 31 Maj 2017 Vendndodhja: Online Përfitimet – Fituesit do të marrin një grant monetar prej 40,000 USD. Çmimi për Inovacion Ndërkulturor është një partneritet midis Aleancës së Qytetërimeve të Kombeve të Bashkuara (UNAOC) dhe Grupit BMW që synon të përzgjedhë dhe të mbështesë projektet më inovative që nxisin dialogun dhe bashkëpunimin ndërkulturor në mbarë botën. Që nga viti 2011, Aleanca e Qytetërimeve e Kombeve të Bashkuara (UNAOC) dhe Grupi BMW janë angazhuar…

Read More

Mundësi për zhvillimin e praktikës mësimore

Mundësi për zhvillimin e praktikës mësimore

Dëshiron të fitosh një praktikë mësimore? Ke ide inovative? E-Albania të ofron mundësinë të shprehësh idetë e tua në përmirësim të portalit dhe gjtihshtu të fitosh të drejtën për të kryer praktikën mësimore pranë AKSHI Afati i aplikimit: datë 16 Maj, ora 12:00 e mesditës. Për më shumë informacion klikoni këtu:

Read More

Konkurs ndërkombëtar në fushën ligjore

Konkurs ndërkombëtar në fushën ligjore

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017 Kush mund të aplikojë: çdo individ ose organizatë anembanë botës që ka zhvilluar një ide inovative Çmimi: fituesi do të ftohet në Mexico City (udhëtim dhe akomodim të mbuluar plotësisht për tre netë në Hotel Camino Real Polanco) Law School Global League është një shoqatë që bashkon shkollat e ligjit nga e gjithë bota që ndajnë një angazhim për globalizimin e ligjit në mësimdhënie, kërkime dhe praktikë….

Read More

Programi i akselerimit për idetë inovative OFICINA

Programi i akselerimit për idetë inovative OFICINA

Je një sipërmarrës i ri, ke një produkt/shërbim inovator dhe të nevojitet një ndihmë e specializuar për të krijuar biznesin tënd të ri? Nuk ka asnjë tarifë pjesmarrje në këtë program. Procesi i aplikimit do të vazhdojë të jetë i hapur deri në datën 30 Prill 2017. Programi OFIÇINA është ndërtuar për të nxitur dhe mbështetur iniciativat sipërmarrëse inovatore. Oficina ju ofron mentorim nga mentorët më të mirë në treg të ndërthurur me një program…

Read More