Bursë doktorature në Hollandë

Bursë doktorature në Hollandë

Instituti i Shkencave dhe Komunikimit ka hapur thirrjen për aplikime për Bursë Doktorature në Edukim Shkence. Kjo bursë u ofron kandidatëve mundësi për t’u njohur me punët kërkime dhe teoritë aktuale në detaje në mësimdhëniene  të shkencës dhe mësimin  e spektrit të edukimit formal dhe joformal. Universiteti i Groningenit ofron programe edukative të cilësisë së lartë. Universiteti ofron një gamë të gjerë të programeve interesantë të një niveli të lartë, që renditen në rang ndërkombëtar….

Read More

Praktikë e paguar në Hollandë

Praktikë e paguar në Hollandë

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: studentët e nivelit master në Financë me njohuri të programimit në bazat e të dhënave Përfitimet: zbritje prej 600 euro NN Investment Partners është menaxheri i aseteve të NN Group N.V., një korporatë e tregtuar publikisht. Produktet dhe shërbimet e menaxhimit të investimeve ofrohen globalisht përmes qendrave rajonale në disa vende anembanë Evropës, Shteteve të Bashkuara, Lindjes së Mesme dhe Azisë, me Holandën si qendër kryesore e investimeve….

Read More

Konkurs për Postera Grafikë në Hollandë

Konkurs për Postera Grafikë në Hollandë

Afati i fundit i aplikimit: 9 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: projektues nga mbarë bota Përfitimet: pesë fituesit do të marrin një eksperiencë VIP, duke përfshirë edhe qëndrimin brenda natës dhe buxhetin e udhëtimit për të marrë pjesë në ngjarje Graphic Matters ka hapur konkursin e vet të posterit 2017: Shut Up Speak Up! I dedikuar për të shfaqur mendime të qarta, lirinë e shprehjes dhe aktivizmit. Çështjet grafike (i njohur më parë si Breda…

Read More

Kamp veror në Amsterdam

Kamp veror në Amsterdam

Afati i aplikimit: 1 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë të interesuarit  në anglisht në moshën 16-23 vjeç Përfitimet: strehim falas dhe mundësia për të konkurruar për një nga dy bursa akademike për studime me kohë të plotë Tre shkollat e biznesit në Amsterdam bashkojnë forcat për të krijuar mundësinë më të madhe të verës që ndonjëherë ofrohet për të studiuar sipërmarrjen në zemrën fillestare dhe kapitalin inovativ të Evropës. Kaloni 3 ditë…

Read More

Workshop për sipërmarrësit e rinj/ Hollandë

Workshop për sipërmarrësit e rinj/ Hollandë

Afati përfundimtar i aplikimit: 15 mars 2017 Kush mund të aplikojë: liderët e rinj që duan të kontribuojnë në komunitetet e tyre Vendi: Amsterdam (Holandë) Youth Entrepreneurship Workshop do të zhvillohet në Amsterdam (Holandë) nga 9 në 14 prill 2017. Udhëheqësit e rinj që duan të kontribuojnë në komunitetet e tyre dhe të mësojnë më shumë për sipërmarrjen e të rinjve, janë të mirëpritur për të aplikuar. Do të ofrohen seminare për futjen e tyre…

Read More

Mundësi për pjesëmarrje të sponsorizuar në panairin kryesor turistik të Hollandës

Mundësi për pjesëmarrje të sponsorizuar në panairin kryesor turistik të Hollandës

Shqipëria është një nga vendet me të drejtë te ligjshme pjesëmarrjeje për t’u sponsorizuar në ekspozitën kryesore turistike të Holandës, Vakantiebeurs 2017. Pjesëmarrja e sponsorizuar në Vakantiebeurs është një iniciativë për të promovuar turizmin holandez në Shqipëri. Të dy organizmat zyrtare te turizmit si dhe organizatat private të turizmit mund të përfitojnë nga normat e reduktuara, per promovime dhe sherbime të veçanta. Holanda është ne vendin e  8 nga  30 vendet e para më të begata (Legatum…

Read More

Falas/ Shkollë verore në Hollandë

Falas/ Shkollë verore në Hollandë

Universiteti i Twente (UT), ju mirëpret në shkollën e saj verore “Sipërmarrja Sociale e drejtuar nga IT”. Ajo do të zhvillohet në 15-26 gusht në Enschede, Hollandë. Pjesëmarrja juaj, ushqimi dhe akomodimi janë falas! Dhe për studentët që udhëtojnë nga jashtë, ofrohet maksimumi 100 Euro rimbursim të shpenzimeve të udhëtimit. Akademia Verore Twente në Sipërmarrjen Sociale të drejtuar nga IT synon të zgjedhë 40 studentë nga shkollat e mesme, universitete dhe të diplomuar nga e gjithë…

Read More