Shkollë verore nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë i Universitetit të Tiranës

Shkollë verore nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë i Universitetit të Tiranës

Shkolla e dytë Verore e Gjuhës, Historisë dhe Civilizimit Bizantin organizohet nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë i Universitetit të Tiranës, nën kujdesin e Ambasadës së Greqisë në Tiranë dhe me mbështetje të Fondacionit Alexander S. Onassis dhe National Bank οf Greece Cultural Foundation, dy ndër institucionet kulturore më prestigjioze ndërkombëtare greke për zhvillimin e Letrave, Artit dhe Shkencës. Shkolla verore mirëpret për të dytin vit studentë të ciklit të parë (Bachelor) dhe të…

Read More