Bursa nga Harvard për studime MBA

Bursa nga Harvard për studime MBA

Përshkrimi Fondacioni Boustany ofron Bursën Harvard MBA për klasën që fillon në vjeshtë. Bursa e Harvardit MBA u jepet studentëve që demonstrojnë një nivel të lartë të arritjeve akademike. MBA në Harvard është një nga programet kryesore të biznesit në botë, dhënë në një nga universitetet më prestigjioze në botë. Bursa Boustany MBA Harvard jepet një herë në dy vjet për një kurs dyvjeçar në Shkollën e Biznesit të Harvardit. Pranohen 3 teste në gjuhën…

Read More

Bursë studimi ne Universitetin e Harvardit

Bursë studimi ne Universitetin e Harvardit

Afati i fundit për aplikim: 31 Maj 2017 Kush mund të aplikojë? Aplikimi është i hapur për studentë të çdo kombësie qe kanë një performancë të shkelqyer akademike, Bursa mbulon: 45.000$ për vit për shkollimin + shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit Fondacioni Boustany po ofron bursa të Administrim Biznesit në Harvard për klasën që fillon në vjeshtën e 2017. Kjo bursë jepet për studentët që tregojnë një nivel të lartë të arritjeve akademike. Masteri i…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit ofron kurs falas online për “Hyrje në Shkencën Kompjuterike”. Në këtë kurs, studentët do të mësojnë konceptet si abstraksion, algoritme, strukturat e të dhënave, enkapsulimi, menaxhimin e burimeve, siguria, inxhinieria software dhe zhvillim web. Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas (Nëse dëshironi të merrni çertifikatë, duhet të paguani 90$) Universiteti i Harvardit është i përkushtuar për përsosmëri në mësimdhënie, mësim dhe hulumtim, dhe për zhvillimin e liderëve në shumë disiplina të cilët bëjnë një…

Read More

Praktikë verore e paguar në Universitetin e Harvardit

Praktikë verore e paguar në Universitetin e Harvardit

Përshkrimi Janë hapur aplikimet për praktikë verore në Qendrën Berkman për Internetin dhe Shkoqërinë, e vendosur në Universitetin prestigjoz të Harvardit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Praktikantët në internshipin veror marrin pjesë në leksione të veçanta në Qendrën Berkman, angazhohen në eksperienca komunitare, diskutojnë me njëri-tjetrin dhe marrin pjesë në eventet e Qendrës. Afati i aplikimit: 12 Shkurt, 2016 Kriteret: Praktika është e vlefshme për: Studentë të regjistruar në të gjithë llojet e disiplinat ….

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit ju jep mundësinë që të ndiqni kurse online falas, në gjuhën angeleze. Një prej tyre është edhe kursi për Drejtësinë. Drejtësia është një analizë kritike e teorive klasike dhe bashkëkohore të drejtësisë, duke përfshirë diskutimin e aplikimeve të sotme. Temat përfshijnë veprime afirmative, shpërndarjen e të ardhurave, martesat e të njëjtit seks, rolin e tregjeve, debate rreth të drejtave (të drejtat e njeriut dhe të drejtat e pronës), argumente pro dhe kundër…

Read More