Thirrje për Bursa në Universitetin e Graz-it, Austri

Thirrje për Bursa në Universitetin e Graz-it, Austri

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Graz-it në Austri për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Graz-it, në kuadër të programit Erasmus +, për studentët e UT-së për studime, për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (studentët…

Read More

Mundësi punësimi në Austri

Mundësi punësimi në Austri

Afati i fundit i aplikimit: 28 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët me diplomë master në shkencat humane ose shoqërore Përfitimet: pagesë prej 1,365.50 euro bruto / muaj Qendra për Studime të Evropës Juglindore po kërkon një Asistente Universitare pa doktoraturë (20 orë në javë, punësim nga data 15 shtator 2017 deri më 31 gusht 2019). Detyrat tuaja: Kontribut në kërkime bashkëpunuese, të palëve të treta (aplikimi, menaxhimi i projekteve dhe realizimi); Hulumtime të…

Read More